Çözüldü MSI GE73 Raider RGB 8RF SSD desteği

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EmirSenleR

Hectopat
Daha fazla  
Merhaha, MSI GE73 Raider RGB 8RF cihaza sahibim. Yaklaşık olarak bu notebooku 5 yıldır kullanıyorum ve yeni bir SSD takmaya karar verdim.
Şu an cihazımda anakartın üzerinde olarak gelen THNSN5256GPU7 Toshiba 256,0 GB SSD mevcut. Cihazımda 1 SSD slotu daha var fakat ben bu SSD'nin hangi slota takılı olduğunu bilmiyorum.

M.2 SSD yuvası (NVMe PCI-e gen3)
M.2 SSD kombosu (NVMe PCI-e gen3 / SATA )
MSI'ın resmi sitesinde böyle yazıyor.

Eğer ben Samsung 970 EVO Plus adlı SSD'yi alırsam bunu laptopa takabilir miyim?
Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• SSD.png
    SSD.png
    10,6 KB · Görüntüleme: 55
  • SSD2.png
    SSD2.png
    74,9 KB · Görüntüleme: 48
MSI bol tutmuş bu modelde slotları, evet takabilirsin.

Ben şu anki SSD min hangisine takılı olduğunu bilmiyorum o yüzden bir uyumsuzluk çıkar mı diye korkmuştum malum SSD fiyatları yükseldi teşekkür ediyorum yardımlarınız için.

Ben şu anki SSD'min hangisine takılı olduğunu bilmiyorum o yüzden bir uyumsuzluk çıkar mı diye korkmuştum malum SSD fiyatları yükseldi teşekkür ediyorum yardımlarınız için.

Cıhazın içi böyle, sağda gördüğün gibi 2 slot boşta. Takılı olanda işaretlediğim.

Ekran görüntüsü_20230223_005356.png

Teşekkür ediyorum.

Ben direk boş slota takacağım Toshiba SSD'nin yerini değiştirmem gerekmiyor değil mi?

Hayır gerekmiyor, boş slota takacaksın direkt ama SSD önerisi için konu aç bütçe belirtip daha uygunu varsa önereceklerdir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı