Bu modele alternatiff ve aynı incelikte MSI GS65 çıkacak. Onun tasarımı ekran kalitesi bambaşka, umarım o laptopta başarırlar bu işlemcinin ateşini düşürmeyi
Öncelikle teşekkürler cevap verdiğin için. İnan bana sosyal medya hesaplarım bulunmuyor. Buradan bana uzun uzun anlatabilirsen çok memnun olurum. Genel olarak yukarıda da yazdığım gibi sıcaklık konusu fan sesi konusu performansı, aklına ne gelirse, inan bana çok mutlu olurum. Ben kısaca merak ettiklerimi madde madde yazayım.
- Ekran kartı sıcaklığından şüphem yok. Esas olayı işlemci sıcaklığı. Uzun kullanımda kaç derecelerde seyrediyor. 95 dereceyi görüyordur. Bu derece bu laptop için normal mi? Bir zarar verir mi? Yoksa sadece bir kaç oyunda mı bu derecelere çıkıyor.
- izlediğim testlerde fan sesi rahatsız edici değildi. Gerçekten öyle mi? Kaliteli bir oyuncu kulaklığı kullanırsam bu sorunu ( eğer varsa tabi ) çözebilir miyim?
- Sence bu laptop kaç yıl gider? 4 yıl boyunca beni götürsün gerisi uzatma dakikaları olsun diyebilir miyim?
Günde 2 saat oyun oynarım. Gerisi dizi-film ve iş güç.
Şimdiden çok teşekkürler.