MSI GE75 9SF BIOS güncellemesi

sukufi

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar. Yeni bir laptop aldım FreeDOS olarak geldi ve daha Windows kurmadım. MSI Support sitesinden güncellemelere bakıyordum ve BIOS güncellemesi olduğunu gördüm. BIOS güncellememi Windows kurulumundan önce mi yoksa sonra mı kurmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim 🙃

Aldığım laptop incelemek isteyen arkadalar için: MSI GE75 9SF

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek BIOS var büyük ihtimal güncelleme değil, BIOS sürümlerini karşılaştır eğer eski ise yükle, fakat Windows kuramamanın sebebi BIOS olduğunu sanmıyorum.
s1.PNG

Tek BIOS var büyük ihtimal güncelleme değil, BIOS sürümlerini karşılaştır eğer eski ise yükle, fakat Windows kuramamanın sebebi BIOS olduğunu sanmıyorum.
Eki Görüntüle 490922
Aslında evet BIOS yüzünden değil. Bilgisayar dün saat 5 gibi kargoyla geldi. MacBook kullanıyorum Rufus programı ile uyumlu değil bu yüzden indiremedim. Yarın büyük ihtimalle Windows kuracağım araştırırken de buna rastladım. Teşekkür ederim dostum kontrol edeceğim. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı