Evet İPS paneller TN paneller göre daha iyi bir ekran ve teknoloji. TN panellerin NTSC oranları ne kadar yüksekse renkleri okadar doğru gösterir. Piyasada %45 NTSC li %95 NTSC li Laptoplar mevcut. Sizin laptobun NTSC oranı %95 felansa dert etmeyin çok kötü bir ekran değildir İPS kadar olmasada renkleri doğru verir. Ama %45 felansa kötü bir ekrandır.2 gün önce MSI GE75 9SF 404XTR laptop siparişi verdim. Sonradan ekranın TN panel olduğunu öğrendim. IPS paneller daha iyi diye duydum, sorun olur mu?
Ekran: 17.3" FHD (1920*1080), 144Hz 72%NTSC Thin Bezel, 100%sRGB. Bu nasıl?Evet İPS paneller TN paneller göre daha iyi bir ekran ve teknoloji. TN panellerin NTSC oranları ne kadar yüksekse renkleri okadar doğru gösterir. Piyasada %45 NTSC li %95 NTSC li Laptoplar mevcut. Sizin laptobun NTSC oranı %95 felansa dert etmeyin çok kötü bir ekran değildir İPS kadar olmasada renkleri doğru verir. Ama %45 felansa kötü bir ekrandır.
Açıklamada 144HZ IPS seviyesinde diyorLaptop'unuz IPS panel olmalı hocam yanlışınız olmasın?
İPS panel hocam sorun yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.