MSI GE75 9SG-1206 vs MSI GS75 Stealth 10SF

miracyavuzaslan

Hectopat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar herkese merhaba. 3 sene önce aldığım Monster marka Gaming laptopun anakartı yandığından yeni bir laptop alacağım.
MSI GE75 9SG-1206
MSI GS75 Stealth 10SF
Hangisini önerirsiniz?

Genelde DotA 2 oynarım. Bazen Bannerlord Rocket falan işte. Laptoplar biraz abartı biliyorum fakat küçüklükten beri hayal ederdim güzel bir laptopum olsun diye. Bizimde en büyük hayalimiz bundan ibaret. 🙂 Herkese iyi günler
+
Kimse yohmi?
Neden kimse beni takmıyor 😁

Son düzenleme:
Hocam modelleri orda. Hatırlıyorum da bir keresinde link attım diye ceza yemiştim. 😂
Neyse aklımda ge serisi vardı zaten. Yine de Bi sorayım dedim. Eski techno bitmiş be 😂

Hocam GS serisi ince olur, çok ısınır ve TB3 var. Ge serisinde TB3 yok diye hatırlıyorum. Ge serisinin soğutması çok daha başarılı fakat kalın bir Laptop. =. Nesil 10. Nesil farkı var bunu da göz önünde bulundurmak gerek. Eğer sürekli taşıayacaksanız GS serisi çok daha iyi olabilir.

Hocam GS serisi ince olur, çok ısınır ve TB3 var. Ge serisinde TB3 yok diye hatırlıyorum. Ge serisinin soğutması çok daha başarılı fakat kalın bir Laptop. =. Nesil 10. Nesil farkı var bunu da göz önünde bulundurmak gerek. Eğer sürekli taşıayacaksanız GS serisi çok daha iyi olabilir.
Teşekkürler hocam. Benimde aklımda ge serisi vardı ama pek bilgim olmadığı için sordum yinede iyi günler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı