MSI GE76 Raider Ryzen mi Intel mi?

Bütçe
20.000 - 25.000 TL

RythoN

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Asus ROG Strix G17 - MSİ GE76 Raider

Yakın zamanda RTX 3070 ya da 3080'li laptop almayı düşünüyorum. Bütçeyi çok fazla tutmak istemediğim için (30K'yı geçmemeli mümkünse 24K altı olmalı) bu ikisine baktım. Sizce işlemci olarak Ryzen serisi işlemciler mi yoksa Intel serisi işlemciler mi tercih edilmeli?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşırı bir fark yok. İki işlemci de mutlu eder. İkisi de keşke öbürü alsaydım dedittirmez.
Asus'da sıvı metal macun var, ve ekranı 300 Hz. MSI ise daha yakışıklı duruyor. Ayrıca pil kapasitesi Asus'un 90 whr, MSI'ın 99 Whr. 30-40 dakika gibi bir fark var. Asus 32 GB RAM desteği var yazmış. MSI'da bu 64 sanırım.
Bu arada, Asus'da kamera yok yanlış görmüyorsam.

Asus ROG Strix G17 - MSİ GE76 Raider

Yakın zamanda RTX 3070 ya da 3080'li laptop almayı düşünüyorum. Bütçeyi çok fazla tutmak istemediğim için (30K'yı geçmemeli mümkünse 24K altı olmalı) bu ikisine baktım. Sizce işlemci olarak Ryzen serisi işlemciler mi yoksa Intel serisi işlemciler mi tercih edilmeli?

Ryzen tercih edilmeli, ikisi arasından MSI derim. Vaktiniz varsa Lenovo Legion beklemek çok daha mantıklı.

ASUS varsa tersini söylüyorsunuz hep, neden? Ryzen daha iyi dedikten sonra Intel işlemcili MSI öneriyorsunuz.

ASUS'ta MUX Switch yok, o yüzden önermiyorum. Ve evet Ryzen daha iyi, ama render gibi bir amaç yoksa Intel'de kötü değil. ASUS insanları dinlerse önermeye başlayacağım.
Legion'lar tahmini ne zamana çıkarlar? (belki yurtdışından da alabilirim)

Yurtdışında nisan Mayıs gibi, Türkiye'de yaz yaz sonu.

ASUS'ta MUX Switch yok, o yüzden önermiyorum. Ve evet Ryzen daha iyi, ama render gibi bir amaç yoksa Intel'de kötü değil. ASUS insanları dinlerse önermeye başlayacağım.

Yurtdışında nisan Mayıs gibi, Türkiye'de yaz yaz sonu.

O zaman alabilirim yurt dışından Lenovo. Modeller tanıtıldı mı, yani özelliklerine bakabileceğim bir yer var mı demin baktım bulamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı