MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS soğutma performansı nasıl?

Gaming var iken neden Zotac almayı aklınızdan geçiriyorsunuz?
Vatan'da gördüğüm için sordum.
Sapphire ve Zotac önermiyoruz genel olarak. Ama alırsanız 5 yıl garantisi var. Daha ucuz olsa evet derdim ama 100 lira farka MSI Gaming X alınır.
Kredi kartıyla alacağım için vade farkı çıkıyor onu hesaplamam lazım. Yoksa Gaming modeli çok daha iyi.

Vatan'da gördüğüm için sordum.

Kusura bakmayın biraz aşağılayıcı bir şekilde yazdım. Zotac'da iyi bir markadır. Yurtdışında herkes INNO3D, Zotac, vb. markaları kullanıyor yanlış bilmiyorsam. Yani ülkemizde pek te yaygın değil yurtdışına göre.

Kusura bakmayın biraz aşağılayıcı bir şekilde yazdım. Zotac'da iyi bir markadır. Yurtdışında herkes INNO3D, Zotac, vb. markaları kullanıyor yanlış bilmiyorsam. Yani ülkemizde pek te yaygın değil yurtdışına göre.
Yok hocam estağfurullah. Arkadaşlarım hep Zotac kullandığı için sordum. Arkadaşlarım çok memnun Zotac modellerinden. Bende araştırma sürecindeyim nasip olursa en geç Pazar gününe kadar alacağım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı