MSI GF63 8RC-249 Laptop format sonrası FPS sorunu

cagcagcagdas

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Merhaba içinde Intel HM370 Anakart, GTX 1050 Ekran kartı, i5 8300H işlemci, 8GB 2666Mhz RAM bulunan laptopum ilk kurulumda bazı uygulamalar bozuk (bulanık) gözüküyordu. Eski bilgisayarımdan sabit 240 FPS aldığım oyundan 90 FPS'i ancak görüyordum o da sürekli ama sürekli düşüyordu. Ben de format atmaya karar verdim.

Formattan sonra sürücüleri bulup indirmeyi denedim ama ne Intelin UHD630 için ne de GTX 1050 için kontrol panelini kuramadım. Windows Intel'i kendi kendine kurmuş ama sağ tıklayınca gözükmüyor. Nvidia'nın sürücüsünü kurmayı deniyorum (notebook için olanı) ama cihazınızla uyumlu değil hatası veriyor.

Formattan sonra Fortnite yükleyip oynadım en düşük ayarlarda (1080p) 60 FPS alıyorum ama sürekli düşüyordu. MSI Dragon Center yazılımından OC yaptım fanları turboya çektim bu sefer aynı ayarlarda 200 FPS'leri görmeye başladım.

Şimdi benim bu bilgisayara sürekli OC'mi yapmam gerekli (emin olamadığımdan hemen sona çekmedim yavaş yavaş aldım RAM'leri 150 Mhz VRAM'i de 200 Mhz kadar arttırmıştım sanırım) ve sürücüleri nasıl halledeceğim?
kimse yardım etmez mi bana?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı