MSI GF63 CPU Throttling sorunu

WarPunk

Centipat
Arkdaşlar MSI GF63 8RD 1050 Ti 4 GB with Max Q design ve i7 8750H bir cihaza saahibim fakat işlemci cok ısınıyor. Aida testinde başlattığım gibi throttling ve fazla ısınma sorunu olduğunu söylüyor. Ne yapmam gerek? Oyun oynarken darboğaz yaptığını fark edebiiyorum. İşlemci gücünü %75'e kadara düşürdüm pil ayarlarından ama yine aynı daha da mi düşürmem gerekiyor.

Bende GF65 modelinde benzer problemler yaşıyorum ve undervolt BIOS ayarlarından dolayı bir işe yaramıyor. Çözemedim bilgisayar aşırı ısınıyor ve tam kapasite çalışmıyor. Tavsiye verebileceğim tek şey undervolt denemeniz eğer BIOS kilidiniz yoksa işe yarayacaktır.

Bende GF65 modelinde benzer problemler yaşıyorum ve undervolt BIOS ayarlarından dolayı bir işe yaramıyor. Çözemedim bilgisayar aşırı ısınıyor ve tam kapasite çalışmıyor. Tavsiye verebileceğim tek şey undervolt denemeniz eğer BIOS kilidiniz yoksa işe yarayacaktır.
voltaj değerini kaç yapmam gerektiği hakkında hiç bir fikrim yok siz ne önerirsiniz ?
kaç yapmalıyım voltajı bilginiz var mı

voltaj değerini kaç yapmam gerektiği hakkında hiç bir fikrim yok siz ne önerirsiniz ?

kaç yapmalıyım voltajı bilginiz var mı
deneyerek size uygun olan voltajı bulmalısınız kafana -100 ile başlayın ama bunu yaparken stress testte denemeye devam edin mavi ekran veren noktayı bulana kadar indrebilirsiniz mavi ekran veren - değerinin 10 mv üstünü tutarsanız stabilite yakalarsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı