MSI GF65 alınır mı?

Kametem

Centipat
Arkadaşlar bu ürünü almak istiyorum. Bildiğim kadarıyla RTX 2060 ısı ve güç sorunu yüzünden laptoplarda sıkıntılıydı. RTX 2060 bu laptopta 1660 Ti'ye göre ısınma sorunu ve başka bir sorun oluşturur mu? Güvenilir bir siteden almak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Tabii ki güvenilir bir siteden alman iyi olur. Evet bu bahsettiğin laptoplar sıkıntılıydı ama sanırsam bu laptopta hatalar olabildiğince düzeltilmeye çalışmış. Pek fazla sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

eğer bu ürün cooler boost 5 soğutma sistemine sahipse soğutma kısmında bir problem yaşayacağınızı zannetmiyorum ama fiyatlar uçmuş msi gl 65 i7 9750h ve 1660ti blackfridayde 8100-8200 civarına kadar gerilemişti.

eğer bu ürün cooler boost 5 soğutma sistemine sahipse soğutma kısmında bir problem yaşayacağınızı zannetmiyorum ama fiyatlar uçmuş msi gl 65 i7 9750h ve 1660ti blackfridayde 8100-8200 civarına kadar gerilemişti.
MSI her serisi için ayrı ayrı soğutma sistemleri geliştiriyor. GT serisi için Cooler Boost Titan varken GS serisi için Cooler Boost Trinity kullanıyor. Cooler Boost 5 ise GE, GF, GL ve GP serilerinde mevcut. Tüm bu kullanılan sistemlerde de beklentinize göre aşırı bir ısınma sorunu mevcut değil.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı