Total War
Femtopat
Herkese selamlar MSI laptop alınır mı ve soğutması nasıldır sizce görüşlerinizi nelerdir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam nasıl ısınma sorunu var anlamadım kasanın hava alacak yerimi yok?MSI Thin modelleri yapısından dolayı fazla ısınıyor. Bence farklı modellere bakın.
Hocam nasıl ısınma sorunu var anlamadım kasanın hava alacak yerimi yok?
Hocam msi leopard serisi soğutması efsane diyorlar doğrumu?Yeni fiyatıyla fena değil düşünülebilir.
Hocam MSI Leopard serisi soğutması efsane diyorlar doğru mu?
MSI Thin modelleri yapısından dolayı fazla ısınıyor. Bence farklı modellere bakın.
Yeni fiyatıyla fena değil düşünülebilir.
Arkadaşlar konuyla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim ve burada incelemesi de var sıcaklıklar gayet iyi gibi geldi bana.Yani bence fena bir laptop değil alınabilir ama o bütçeye monsterada bakabilirsiniz Monster kalitesiz bir marka gibi gözükse de sıcaklık değerleri ve malzeme kalitesi fena değil ve sanırım yeni Tulpar'larda 2K 165Hz ekran var bence monsterlarada bakmalısın.
Isınıyor derken ince kasa sebebiyle hava akışı fazla değil anlamında yazmış ama benim arkadaşımda 2060'lı model var kendisi memnun.
Arkadaşlar konuyla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim ve burada incelemesi de var sıcaklıklar gayet iyi gibi geldi bana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.