MSI GF75 8RC-039XTR vs. Monster Abra A7 V10.2.1

Makaleler
3
Selam arkadaşlar. Ekran boyutu 17.3" CPU 8750H ve ekran kartı GTX 1050+ donanım olması şartıyla laptop arıyorum. Aşağıda iki marka arasında takılıp kaldım. Sizce hangisini almalıyım?
MSI bu modeli yeni çıkarttı kasası da çok güzel. 7 saat pil ömrü de cezbedici tarafı.
Monster ise SSD, 144 Hz paneli ve 1050 Ti oluşuyla donanım olarak daha üstün eyvallah.
Lakin arada 400 TL fark var para önemli değil de kasa ve marka olarak beni MSI çekiyor.
Yine de fikirlerinizi almak istiyorum.

MSI GF75 8RC-039XTR
Monster Abra A7 V10.2.1

MSI aldım konu kilitlenebilir.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun. Aldığınız laptop hakkında ilk izlenimleriniz nedir acaba? Ben de tasarımından ve yüksek pil ömründen dolayı almayı düşünüyorum. Kısa bir inceleme paylaşırsanız çok sevinirim. 🙂

Hocam dun siparia verdim bugun 6150 tl ye düştü hb de iptal edip alicam gibi alan varsa bilgilendirirse sevinirim gl73 e gore saglam duruyo bence ayrica ekran ips

Hocam dun siparia verdim bugun 6150 tl ye düştü hb de iptal edip alicam gibi alan varsa bilgilendirirse sevinirim gl73 e gore saglam duruyo bence ayrica ekran ips

Hocam ben de 6.909 TL'ye aldım bugün fiyatı düştü. İade geçtim ürünü aldım fan sesi ve ısınma problemi var hiç beğenmedim. Aşağıdaki ürünü sipariş geçtim 11.656,82 TL'ye aldım ama fiyatı yükselmiş tekrardan.

Hocam ben de 6.909 TL'ye aldım bugün fiyatı düştü. İade geçtim ürünü aldım fan sesi ve ısınma problemi var hiç beğenmedim. Aşağıdaki ürünü sipariş geçtim 11.656,82 TL'ye aldım ama fiyatı yükselmiş tekrardan.

Sabah tekrar sipariş vermeyi dusunuyodum tesekkur ederim kafayi yicem 1 haftadir fiyatlar binlira yukseliyo 2bin lira düşüyor

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı