exec0
Hectopat
Daha fazla
Merhabalar, şu an birkaç tane sorun buldum ve bunlardan birisi "drivers" klasöründe bütün gerekli olan veya olmayan dosyalar var ve bu büyük ihtimalle sistemin boot etmesini engelliyor olabilir. Bu eğer OpenCore güncellemesi yapıp drivers gibi klasörlerdeki ekstra dosyaları silmezseniz oluşabiliyor. Bunu çözmek için önerim sadece "openruntime. EFI", "openhfsplus. EFI", "hfsplus. EFI" ve "opencanopy. EFI" dosyalarını "drivers" klasöründe bırakmanız yönünde olacaktır çünkü genelde bu dosyaların olması MacOS'in açılması için yetiyor. Bunlar dışında pek bir hata yok gibi gözüküyor ama .kext gibi şeyler tanıtılmış mı şu anlık kontrol edemiyorum çünkü cihazımda şu anlık macOS işletim sistemini boot edemiyorum ve biraz işim olduğu için yarın düzeltmeyi planlıyorum. Bu arada kextlerin hangileri tanıtılmış veya tanıtılmamış görmek için kolayca OpenCore Configurator gibi programlar kullanarak kolayca kontrol edebilirsiniz ama isterseniz yarın macOS işletim sistemini çözersem yarın ekstra olarak Config dosyasını ve kext gibi şeyler tanıtılmış mı kontrol edeceğim.
Şu an "Drivers" klasörününde sadece "Hfsplus.efi" "OpenCanopy.efi" "OpenRuntime.efi" dosyalarını bıraktım ve tekrar denedim ama yine aynı şekilde Apple logosunda takıldı.
Şu an OpenCore sürümüm 0.6.3 ve OpenCore güncellemesi var acaba bunu yapmadığımdan dolayı açılmıyor olabilir mi?
Son düzenleyen: Moderatör: