MSI GL62 Isınma Sorunu

KemalT

Hectopat
Katılım
9 Mayıs 2016
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi ısınma problemi oluşmaya başladı şu son 1 haftada. Önceden Cs:Go'da 70-72 arası oluyordu artık 80 85 oluyor klavye ısınıyor. Bilgisayarı alalı 45 50 gün oldu olmadı. Sizce sorun nedir ? Garantiye yollamalı mıyım ? Evde kendi başıma çözebilir miyim ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanla ısınmalar normaldir. Bu desktop parçalar içinde geçerlidir. Halı, yatak, örtü gibi kumaşların üstünde kullandıysanız yada "söz meclisten dışarı" tozlu masalarda kullanmışsanız normaldir. (= Siz yinede 6 ayda bir temizlersiniz.
 
Aynen bilgisayarım gl62 6qd. Yeni bişey farkettim. Artık sadece klavye ısınıyor. İşlemci ve GPU 50 55 derece ama sanarsın klavye 80 derece. Fan temiz gayet hızlı ve hava çıkışı ilk gün gibi bol bol.
 
Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi ısınma problemi oluşmaya başladı şu son 1 haftada. Önceden Cs:Go'da 70-72 arası oluyordu artık 80 85 oluyor klavye ısınıyor. Bilgisayarı alalı 45 50 gün oldu olmadı. Sizce sorun nedir ? Garantiye yollamalı mıyım ? Evde kendi başıma çözebilir miyim ?[/QUO
Isınma sorunun çözüldü mü? Bendede aynı sorun var gibi
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı