Abi bi arkadaş göndermiş aynı bilgisayar aynı sorun, fakat bi sıkıntı yok diye geri göndermişler bilgisayarı, ayrıca SSD almadan önce de bu sorun vardı, yani disk kaynaklı olduğunu pek düşünmüyorum.
Bi yerde Nvidia driver 382.05 kurulması önerilmişti kurdum fakat bişey değişmedi. Normalde son sürüm yüklüydü.
Abi şöyle birşey fark ettim, HD630'u aygıt yöneticisinden devre dışı bıraktığımda bu sefer oyundayken ekran kartı hiç güç almıyor ve oyun çok yavaş çalışıyor menüde bile kasıyor, bu nasıl mümkün olabilir ki?
Direkt aygıt yöneticisinden HD630'u devre dışı bırakmak çok sağlıklı sonuçlar doğurmuyor. Yani görüntünün hiç gelmediği durumlar falan da yaşanabiliyor. İkili çalışması gereken sistemin birini kapatınca, diğeri de devreye girmiyor olabilir.
Direkt aygıt yöneticisinden HD630'u devre dışı bırakmak çok sağlıklı sonuçlar doğurmuyor. Yani görüntünün hiç gelmediği durumlar falan da yaşanabiliyor. İkili çalışması gereken sistemin birini kapatınca, diğeri de devreye girmiyor olabilir.
Olabilir, kafayı yemek üzereyim. Sıkıntı çekmek için mi aldık bu bilgisayarı anlamadım ki.
MSI'a mesaj atıp V-Bios istedim pazartesi cevap gelir, hiç umudum yok ama başka çare de yok gibi şimdilik. Bu arada SSD için FW güncellemesi de yaptım ve hala aynı.
Abi çok az hızlandı ama düzelmedi, bir de şöyle bir şey var mesela oyunun ana menüsündeyim, V-Sync kapalıyken Lim1 kısmında Voltage yazıyor fakat V-Sync açınca No Load yazıyor o kısımda, oyun içindeyken V-Sync kapalıyken daha stabil ama aynı sorun daha az da olsa devam ediyor.