MSI GL65 Leopard 10SCXR-032XTR nasıldır?

Nahimic var onun önce Driver falan yükle sonra Windows Store'dan Nahimic 3'ü yükle. Bir de boşta beli sıcaklığa gelmeden fanlar çalışmıyor. Dragon Center'da User Scenariodan ben user kısmından fanları ayarladım.

Nahimic var onun önce Driver falan yükle sonra Windows Store'dan Nahimic 3'ü yükle. Bir de boşta beli sıcaklığa gelmeden fanlar çalışmıyor. Dragon Center'da User Scenariodan ben user kısmından fanları ayarladım.
Aksine ben sürekli çalıştığı için durdurmaya çalıştım üstteki tuşa bastım ama daha çok ses verdi yani daha çok çalıştı. Nahimic kulaklık konusunda yardımcı oluyor sanırım doğru mu? Son olarak oyun oynadın mı hiç böyle zorlayacak şeyler kaç fps aldın sıcaklık değerleri ne oldu sıcaklığı nereden öğrenebilirim.

Aksine ben sürekli çalıştığı için durdurmaya çalıştım üstteki tuşa bastım ama daha çok ses verdi yani daha çok çalıştı. Nahimic kulaklık konusunda yardımcı oluyor sanırım doğru mu? Son olarak oyun oynadın mı hiç böyle zorlayacak şeyler kaç fps aldın sıcaklık değerleri ne oldu sıcaklığı nereden öğrenebilirim.
O bastığın tuş Max devire 6000 RPM'e çekiyor. Nahimic bütün aygıtlarda etkili oluyor dahili hoparlörde falanda yani. Öyle çok oyun oynayan birisi değilim mühendislik için aldım bilgisayarı zaten ama LoL GTA V ve Valorant'da gayet akıcı bir oyun sergiliyorsun. Sıcaklıkda 60-65 arası oluyor genelde yük altında. Dragon Center'dan sıcaklığı öğrenebilirsin CPU'nun ya da GPU'nun.

O bastığın tuş Max devire 6000 RPM'e çekiyor. Nahimic bütün aygıtlarda etkili oluyor dahili hoparlörde falanda yani. Öyle çok oyun oynayan birisi değilim mühendislik için aldım bilgisayarı zaten ama LoL GTA V ve Valorant'da gayet akıcı bir oyun sergiliyorsun. Sıcaklıkda 60-65 arası oluyor genelde yük altında. Dragon Center'dan sıcaklığı öğrenebilirsin CPU'nun ya da GPU'nun.
hocam laptop çok ısınıyor benim 95 dereceleri görüyor çoğu oyunda. Cooler boost da açık olduğu halde. Hiç ısınma sorunu yaşadın mı ?

Ya kafama şey takıldı normal boşta çalışırken klavyenin orta kısmı sıcak oluyor onun dışında sol ve sağ kısımlar serin oyun oynarken aynı şekilde oluyor sizdede öyle mi acaba merak ettim. Az önce valorant girdim cpu 95 derecelere geldi sebebi sizcr nedir eksik bişey mi yaptım

Son düzenleme:
Ya kafama şey takıldı normal boşta çalışırken klavyenin orta kısmı sıcak oluyor onun dışında sol ve sağ kısımlar serin oyun oynarken aynı şekilde oluyor sizde de öyle mi acaba merak ettim. Az önce Valorant girdim CPU 95 derecelere geldi sebebi sizcr nedir eksik bir şey mi yaptım.

FPS Max kaçta? Sınırsız yaptıysanız veya yüksek bir rakam yaptıysanız işlemciniz kendini zorlayacaktır.

Fanların altını kapatmıyorsanız veya grafikler falan Max'ta değilse zor.
Ya ben geçen günlerde max fps 144 iken onları full kapalı yaptım sanırım o yüzden. Dediğim gibi dönüş yapıcam size. Tekrardan teşekkürler. Sizde aynı bilgisayarı mı kullanıyorsunuz.
Yeni girdim ayarlara hepsini açık yaptım mac 144 fps 78 80 derece arası fakat kapalı olması gerekmiyor mu kafam karıştı açıkcaeı
Bugün birkaç araştırma sonucu başka bişey denedim bios ayarlarına girince advenced kısmında intel speed shift technology var onu disabled yaptım yeniden oyuna girince max 67 dereceyi gördüm. Cooler boost kullanınca 55 seviyesine kadar düştü. Ama sanki böyle yapınca daha çok gpu felan kullanıyor gibi hissettim onları kullanma oranı bi 40 50 bi 80 90 oluyor onu çözebilen ve mı

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı