MSI GL73 8RC-065XTR Alınır mı?

xelarmen

Megapat
Makaleler
1
Merhabalar bu hafta içinde laptop alacaktım. Almak istediğim model Monster Abra A5 v13.3 . Ama dün öğle saatlerinde telefonuma Hepsiburada tarafından bildirim geldi. MSI'nin %25 indirim kampanyası başlamış. Ben de bütçeme uygun bir laptop seçtim. Seçtiğim laptop Monster'dan özellik olarak düşük ama nitekim MSI'nin kalitesi tartışılmaz. Benim için da dayanıklılık önemli olduğundan direkt MSI'yi sipariş ettim ve halen kargoda.

Açıklamalarında 120 Hz 3ms tepki süreli olduğunu yazıyor. Birkaç dış kaynaktan baktığımda ise bazılarında bu özelliğin belirtildiğini bazılarında ise belirtilmediğini gördüm. Bu durum aklımı karıştırdı açıklamanın yanlış yazılmış olabileceğini düşünüyorum. Sizce de bu şey böyle arka plana atılabilecek bir özellik mi ki?
Aldığım ürün: Ürün

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopun resmi sayfasında:

17.3" Full HD (1920x1080), 120 Hz Refresh Rate and 3ms response time panel (Optional)

yazıyor. Yani 120Hz 3ms. panel özelliği opsiyonel. Bazı modellerde yok. Bu arada hayırlı olsun, güzel cihaz almışsınız. i5-8300H, i7-7700HQ'dan daha performanslı bir işlemci.

Keşke foruma sorup bilgisayar alsaydınız. Bu fiyata güzel bir toplama sistem dizilebilir. Tercih sizindir şimdiden hayırlı olsun.
Hocam birkaç kere sordum zaten. Benim için kilit noktalar taşınabilir olması, dayanıklı olması ve güçlü olması. Kasa toplamayı düşünmüştüm lakin ben sürekli seyahat yapan birisiyim. Bu da benim kasa toplamamı engelliyor.
Monster ile Msi arasında kalıp Msi ye tercih etmemin sebebi Msi'nin kasasının metalden olması ki bu dayanıklılığı oldukça etkiliyor. Ayrıca Msi'nin ekran boyutunun Monster'dan 2" daha büyük olması ve soğutma kısmında ise yeni Msi'nin 7 bakır boru ve 4 tahliye ızgarası ile daha iyi bir soğutma performansı sergileyecek olması idi.

Hocam birkaç kere sordum zaten. Benim için kilit noktalar taşınabilir olması, dayanıklı olması ve güçlü olması. Kasa toplamayı düşünmüştüm lakin ben sürekli seyahat yapan birisiyim. Bu da benim kasa toplamamı engelliyor.
Monster ile Msi arasında kalıp Msi ye tercih etmemin sebebi Msi'nin kasasının metalden olması ki bu dayanıklılığı oldukça etkiliyor. Ayrıca Msi'nin ekran boyutunun Monster'dan 2" daha büyük olması ve soğutma kısmında ise yeni Msi'nin 7 bakır boru ve 4 tahliye ızgarası ile daha iyi bir soğutma performansı sergileyecek olması idi.

MSI GP72M 7REX(Leopard Pro)-1603XTR Intel Core i7 7700HQ 8GB Fiyatı

Ben de bunu düşünmüştüm ama hangisi daha performanslı olur?
Sizinki de 8. nesil, kafam karıştı şimdi :)

MSI GP72M 7REX(Leopard Pro)-1603XTR Intel Core i7 7700HQ 8GB Fiyatı

Ben de bunu düşünmüştüm ama hangisi daha performanslı olur?
Sizinki de 8. nesil, kafam karıştı şimdi :)

Hocam işlemci yönünde 8. nesil i5 biraz daha performanslı sizin seçtiğiniz cihazın işlemcisiyle kıyaslarsak. Ama sizin cihazda ek olarak 1050 ekran kartının ti versiyonu var ve Ssd takviyesi yapılmış. :) açıkçası paranız var ise alabilirsiniz seçtiğiniz modeli. Çünkü i7 7700hq kötü bir işlemci değil. Halen güncel ve birçok yeni model ekran kartını besleyebilecek performansta. Bu arada eğer ki alırsanız ilk görüşünüzü ve kullanım hakkındaki düşüncelerinizi alırım.

Hocam işlemci yönünde 8. nesil i5 biraz daha performanslı sizin seçtiğiniz cihazın işlemcisiyle kıyaslarsak. Ama sizin cihazda ek olarak 1050 ekran kartının ti versiyonu var ve Ssd takviyesi yapılmış. :) açıkçası paranız var ise alabilirsiniz seçtiğiniz modeli. Çünkü i7 7700hq kötü bir işlemci değil. Halen güncel ve birçok yeni model ekran kartını besleyebilecek performansta. Bu arada eğer ki alırsanız ilk görüşünüzü ve kullanım hakkındaki düşüncelerinizi alırım.

Tamamdır hocam. Alırsam görüşümü belirtirim :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı