MSI GL75 alınır mı?

Ve evet bende katılıyorum. Sadece bu oyunlar için böylesine yüksek donanım gücüne sahip bir notebook akıl karı olmayacaktır. Daha üst seviye sistem gereksinimlerine sahip oyunları oynamayacaksanız RDR2, AC Valhalla, Cyberpunk 2077 vs. vs. Boşuna almaya gerek yok. Daha düşük donanım özellikleri olan notebooklar da işinizi gayet rahat bir şekilde görecektir.

Son düzenleme:
Fiyatını ben eleştiremem bana düşmez ama enerji tüketimi olsun, taşınabilirlik olsun çok daha iyi.

Oynadığın oyunlar o kadar ahım şahım bir bilgisayar istemiyor GTX 1650 Ti'ya da 1660 da oynatabilir bence.

Fiyatı pahalı beklerseniz 3060'lı modeller gelebilir beklemeyecekseniz, başka modeller önerebilirim. MX450 kim 2060 kim. MX450 1050 gücünde bir kart. 2 yıl oynatır sonra çekilir 2060 5 sene rahat taşır bu oyunlarda.

Bu fiyata 3060'lı laptoplar varken kesinlikle alınmaz.

Bence iş için kullanmayacaksa aynı fiyat bandında çok daha iyisini bulur. Benim de Lenovo Laptop'um var. Bence soğutması çok kötü drop sorunu çok oluyor. Linkteki bilgisayarı hiç duymadım belki o iyidir. Ancak işlemci ve ekran kartı modelini hiç duymadım linkteki bilgisayarın

Oynadığı oyunlara göre demiş. RTX 2060 yüksek seviye bir kart boşuna almış olursun diye demiş.
Konuyu farklı anlamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…