MSI GL75 Leopard 10SDR-286XTR Linux ile sorun çıkartır mı?

277726

Kilopat
Makaleler
4
Arkadaşlar başlıkta yazmış olduğum dizüstü bilgisayarı almayı düşünüyorum. Sizce Manjaro veya Ubuntu gibi çok fazla kullanılan dağıtımlarda sorun çıkartır mı? Hatta ileri bir zamanda Arch kurulumu da yapmayı deneyeceğim ama ilk başta ciddi bir şekilde Manjaro veya Ubuntu ile Linux kodlarını öğreneceğim. Eğer sorun çıkartacağını düşünüyorsanız ne gibi sorunlar olduğunu da söylerseniz sevinirim. Şu ana kadar araştırmalarım sonucunda bana en uygun dizüstü bilgisayarın bu olduğuna karar verdim ve diğer muadilleri ile farkları da fazla olduğu için kararımı değiştirmek de istemiyorum.

MSI'ı yazılım için ve bu özelliklerden dolayı tercih ettim;
16 GB RAM.
512 GB SSD.
i7 10750H.
17.3 inç.
Diğer özellikleri beni pek ilgilendirmiyor.

Arkadaşlar başlıkta yazmış olduğum dizüstü bilgisayarı almayı düşünüyorum. Sizce Manjaro veya Ubuntu gibi çok fazla kullanılan dağıtımlarda sorun çıkartır mı? Hatta ileri bir zamanda Arch kurulumu da yapmayı deneyeceğim ama ilk başta ciddi bir şekilde Manjaro veya Ubuntu ile Linux kodlarını öğreneceğim. Eğer sorun çıkartacağını düşünüyorsanız ne gibi sorunlar olduğunu da söylerseniz sevinirim. Şu ana kadar araştırmalarım sonucunda bana en uygun dizüstü bilgisayarın bu olduğuna karar verdim ve diğer muadilleri ile farkları da fazla olduğu için kararımı değiştirmek de istemiyorum.

MSI'ı yazılım için ve bu özelliklerden dolayı tercih ettim;
16 GB RAM.
512 GB SSD.
i7 10750H.
17.3 inç.
Diğer özellikleri beni pek ilgilendirmiyor.
MSI GE76 kullanıyorum, sorun yaşamadım. Sizin de yaşayacağınızı sanmıyorum.

MSI GE76 kullanıyorum, sorun yaşamadım. Sizin de yaşayacağınızı sanmıyorum.

NVIDIA ekran kartları nadiren de olsa sorun çıkartıyor ancak genel olarak bakıldığında bir sorun yok, sıkıntısız kullanabilirsiniz.

Cevaplar için teşekkür ediyorum. Hiçbir yerde kaynak bulamayınca burada sorma gereği hissettim. Bazı sorunların olacağını bende tahmin ediyorum ama internette hiçbir kimse o dizüstünde Linux kurduğuna dair bilgi bile yayınlamayınca acaba "kurulmasın diye bir ayarlama mı yaptılar" dedim.

... "kurulmasın diye bir ayarlama mı yaptılar" ...
Böyle bir şeyi sadece Casper bilgisayarlar için duymuştum. Onu da bilerek mi yaptılar yoksa kullanıcı mı beceremedi, hatırlamıyorum. Diğer markalarda böyle bir şey ile karşılaşmadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı