MSI GL75 Şarj Olurken Ses Çıkarıyor

ODTU ee. Bu arada donme sesi degil ama benzer elektronik sesler bir arkadasin HP bilgisayarindan da geliyordu. Ama o sesin kaynagini bulmustu. Bobinden geliyordu. Performansa bir etkisi yoktu. Hala kullaniyor. Ama bilgisayar yeni ise degisim talep etmenizi oneririm. Belki uzun vadede ciddi bir durumdur.
Hocam dün yoktu bu ses büyük ihtimalle yoksa fark ederdim çünki bugün hemen fark ettim. Bugün 1 2 driver güncellemesi yaptım onun dışında bişey yapmadım bundan kaynaklı bir şey olabilir mi acaba? Bi format mı atsam.

Deneyebilirsiniz. Ama donanimi bu kadar etkileyen sadece MSI'in kendi driverlaridir. Normal mouse, islemci, ekran karti driverlari fanlarla ya da diger bilesenlerle acma kapamada etkilesime girmez. Eger temiz kurulumda sorun ortadan kalkar ise once MSI driverlarini kurmadan deneyin.
Hocam temiz kurulum yaptım ses gitti. Acaba neyden dolayı böyle olmuş olabilir.

Temiz kurulumdan sonra driverlari kurdunuz mu? Driverlar kuruluyken ses geliyor mu? Nedenini bilmiyorum ama yanlis modelin driver kurulumunu yapmis olabilirsiniz. Ya da driverlarda bir sorun vardir. Belkide MSI o sesi cok sallamadi ve yazdiklari kod ses harici buyuk bir fayda sagliyor. Tabi bunlar spekulasyon kesin nedenini bilmek zor.

Arkadaşlar laptop elime dün geçti. Laptopu şarja taktığım zaman sanki disk dönüyormuş gibi ses geliyor içinden, şarjdan çıkarınca kesiliyor nedir bu normal bir şey mi? Laptopta sabit disk yok bu arada M.2 var sadece.
Cihazınızı batarya olmadan çalıştırınız. Eskiden medion marka laptobum vardı. Batarya kısmından sürtme değilde cızırtı geliyordu. Yıllarca sorunsuz kullandım.

Temiz kurulumdan sonra driverlari kurdunuz mu? Driverlar kuruluyken ses geliyor mu? Nedenini bilmiyorum ama yanlis modelin driver kurulumunu yapmis olabilirsiniz. Ya da driverlarda bir sorun vardir. Belkide MSI o sesi cok sallamadi ve yazdiklari kod ses harici buyuk bir fayda sagliyor. Tabi bunlar spekulasyon kesin nedenini bilmek zor.
Hocam malesef sorun devam ediyormuş.
Cihazınızı batarya olmadan çalıştırınız. Eskiden medion marka laptobum vardı. Batarya kısmından sürtme değilde cızırtı geliyordu. Yıllarca sorunsuz kullandım.
Batarya gömülü malesef.

Driver yükleyince ekran kartı devreye giriyor. Sorun muhtemelen ekran kartı. İade edin.

O zaman donanimsal bir durum. Ses zararsiz bir sey de olabilir ama riske girmemek istiyorsaniz iciniz rahat etsin diye iade edin. Sesin kaynagi belli olmadigi icin cozum de dusunemiyoruz.
Servispoint ile mailleştim kendilerine teslim etmemi söylediler. Pazar günü İstanbula gideceğim elden teslim ederim hafta içi. Umarım çözerler sorunumu. Bu arada iade et demişsiniz iade için garantiye yollamam gerekiyor değil mi? Sizce iade mi yapmalıyım değişim mi ? Çünkü indirimle 8700'e almıştım şu an piyasası 11000 civarı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı