Cihazin piyasasini bilmiyorum ama internetten benzer fiyata ayni donanim alinabiliyor mu bakin. Eger indirim gercekten iyi ise degisim isteyin.Servispoint ile mailleştim kendilerine teslim etmemi söylediler. Pazar günü İstanbula gideceğim elden teslim ederim hafta içi. Umarım çözerler sorunumu. Bu arada iade et demişsiniz iade için garantiye yollamam gerekiyor değil mi? Sizce iade mi yapmalıyım değişim mi ? Çünkü indirimle 8700'e almıştım şu an piyasası 11000 civarı.
Bende aldın 22 ocak 2020 de elime geçti. Msi gl65 9se aldım 2060 ekran kartlı modelini 10,500₺ verdim indirimden geldi. W10 kurdum iş yerinde hallettim. Eve gitmeden bi kaç oyun yükledim. Evde açtım laptopu şarja takmadan sorun yoktu bi taktım kesintisiz sürekli çıt çıt çıt sesler geliyor. Hb aldım. İade edicem. Jiletini felan çıkardım da yani ürün bildiğin ayıplı geldi bu bi sorundur arkadaşlar bobinle alakalı. Pek birşey olacağından deil yeniyse. Değişim isteyin kafa ağrıtıyorArkadaşlar laptop elime dün geçti. Laptopu şarja taktığım zaman sanki disk dönüyormuş gibi ses geliyor içinden, şarjdan çıkarınca kesiliyor nedir bu normal bir şey mi? Laptopta sabit disk yok bu arada M.2 var sadece.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.