MSI GP63 Leopard 8RE-235XTR vs. Monster Tulpar T5 V17.1

Jeenrhe

Decapat
Merhaba, 8000-8500 fiyat bandında oyun laptopu alacağım. Gönül isterdi MSI GP73 Leopard 8RE-601TR alayım fakat fazla pahalı. Tulpar alırsam 1 TB HDD ve 8 GB RAM takviyesi yapacağım. MSI indirimdeyken Tulpar'la aynı fiyata geliyor hemen hemen. Bu iki modelden hangisini önerirsiniz? Neden?

MSI ekranı 120 Hz fakat TN panel, Tulpar 60 Hz fakat IPS panel.

MSI SSD 128gb, Tulpar 256 GB.

Geri kalan özellikler aynı.

MSI GP63 Leopard 8RE-235XTR Intel Core i7 8750H 16GB 1TB + 128GB SSD GTX1060 Freedos 15.6" FHD

Tulpar T5 V17.1 15.6" Gaming Laptop

Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet haklısınız, msi pahalı fakat mesajda da belirttiğim gibi indirimdeyken msi modeli tulparla aynı fiyata düşüyor. Aynı fiyat iken hangisini seçmek mantıklı olur diye sormuştum.
Evet haklısınız, msi pahalı fakat mesajda da belirttiğim gibi indirimdeyken msi modeli tulparla aynı fiyata düşüyor. Aynı fiyat iken hangisini seçmek mantıklı olur diye sormuştum.
Up

Son düzenleme:
Aynı fiyatlarda Msi seçmek daha mantıklı olur. Tamam laptopları daha pahalı ama tasarım + kalite+ soğutma performansı + sağlamlık olarak çok iyi ürünlere sahip.

Haklısınız fakat kafamı karıştıran nokta 128 gb ssd yeter mi ve 120hz tn panel mi 60hz ips panel mi?

Monster iade edip MSİ Gp63’e geçmiş biri olarak MSİ diyorum. Soğutması görüntüde iyi hız kırpılarak sıcaklığı düşük tutan bir Monster kullanacağına MSİ al 75-90 derece sıcaklıklar arası 3.9 sabit işlemci hızını kullan. Onun dışında yeni TN paneller İPS ekranı aratmıcak derece iyi ve 120 Hz oyun deneyimi apayrı bir dünya indirimlerden yakalayabilirsen Gp63 derim. Ben zamanında 7300 tlye almıştım. Profildeki başlattığım konulardan fikir sahibi olabilirsin.

Monster iade edip MSİ Gp63’e geçmiş biri olarak MSİ diyorum. Soğutması görüntüde iyi hız kırpılarak sıcaklığı düşük tutan bir Monster kullanacağına MSİ al 75-90 derece sıcaklıklar arası 3.9 sabit işlemci hızını kullan. Onun dışında yeni TN paneller İPS ekranı aratmıcak derece iyi ve 120 Hz oyun deneyimi apayrı bir dünya indirimlerden yakalayabilirsen Gp63 derim. Ben zamanında 7300 tlye almıştım. Profildeki başlattığım konulardan fikir sahibi olabilirsin.
Ben hala çok kararsızım. Paneller kafamı karıştırıyor bir de Tulpar'da ssd hem 256 gb hem de m2 yani msi'daki 128gblık ssdden çok daha hızlı. Rica etsem iki bilgisayarda da oyun deneyimlerinizi, fpslerinizi yazabilir misiniz?
Bence monsteri al 8gb ram eklettirip msi o kadar gereksiz pahalı değmez bence.
Zaten normal fiyatıyla msi almam. İndirimlerde bahsettiğim model Tulpar'la aynı fiyata geliyor hemen hemen. Daha ucuz bile olabiliyor.

Ben hala çok kararsızım. Paneller kafamı karıştırıyor bir de Tulpar'da ssd hem 256 gb hem de m2 yani msi'daki 128gblık ssdden çok daha hızlı. Rica etsem iki bilgisayarda da oyun deneyimlerinizi, fpslerinizi yazabilir misiniz?

Zaten normal fiyatıyla msi almam. İndirimlerde bahsettiğim model Tulpar'la aynı fiyata geliyor hemen hemen. Daha ucuz bile olabiliyor.
Oyleyse kesinlikle msi al.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı