MSI GP65 Leopard alınır mı?

Amamaz'dan almayı düşün istersen MSI NVIDIA RTX modelleri bu fiayata gelir sasa.
Tam bilmiyorum, kusura bakmayın ama klavyede Türkçe karakterler bulunmaz bu sefer de diye biliyorum yurt dışından geleceği için.

En az 10 sene kullanmak için donanımlar yetersiz. Attığım Omen modeline bakabilirsiniz oda pek sıkıntı çıkarmaz.
Ben biraz daha attığınız ürünleri inceleyip oyle karar vereyim en iyisi. Teknik servis karşılaştırması da yapmak istiyorum. Bir de bilginiz varsa bir sey sormak istiyorum:
Diyelim ki laptop aldık ve Win 10 kurduk fakat memnun kalmadik. Win 10 kurulduğu için koşulsuz iade hakki MSI veya HP icin geçersiz olur mu sizce?
Oha ya ama yuh ya. Dun demistim, inşallah fiyatı artmaz diye. Dun fiyatı 12,500₺ idi fakat şu an 14,400₺. Almıyorum artık laptop falan. Allah kahretsin. Bıktım artık.

Son düzenleme:
Yeniden 12.500 Türk lirası oldu bende almayı düşünüyorum hadi hayırlısı.

Aynı özellikte GL65 daha uygun hocam neden GP65 almak istiyorsunuz? Aradaki fiyat farkına değmez diye düşünüyorum.
RGB klavye var. Her tuş farklı renk verilebiliyor. Diğeri ise tek bölmeden aydınlatma.

Amazon'da HP Omen 15 görmüştüm bu fiyata RTX 2060 vardı, fakat işlemci farklıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…