MSI GP65 Leopard alınır mı?

OMEN Laptop - 15-ek0002nt, Intel Core i7-10750H, 16 GB RAM, 1 TB SSD, GeForce RTX 2070 Max Q, 15.6 inç FHD IPS 144Hz FreeDOS, 3A694EA: Amazon.com.tr Isınma sorunu varmıdır çok bilmiyorum çünkü biri ısınıyor diyor diğeri ısınmaz diyor kullanan biri ilede hiç karşılaşmadım. Ama anladığım kadarıyla çok sıkıntı yaratacak bir model değil. Ne olur ne olmaz sahneye @Radeon RX 5500M'i davet ediyorum
Omen'lerin daha sorunsuz olduğunu biliyorum. Pavillion modelleri ısınanlar.

Şunlara da bakın, oyun amaçlı olacaksa rtx 2060 donanımlı cihaz almaya çalışın. Ayrıca attığınız model malzeme olarak gayet iyi.

Ben bayağı sevdim. Alti bildiğiniz cok acik. Cok iyi serin calisir diye düşünüyorum. Ama en büyük korkum oyun oynarken elimin touch pade gelmesi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben bayağı sevdim. Alti bildiğiniz cok acik. Cok iyi serin calisir diye düşünüyorum. Ama en büyük korkum oyun oynarken elimin touch pade gelmesi.

Fn+F3 kombinasyonu ile touchpadi devre dışı bırakabiliyorsunuz.
Şuna da bir bakın, GP75 kasası kullanır:

Fn+F3 kombinasyonu ile touchpadi devre dışı bırakabiliyorsunuz.
Şuna da bir bakın, GP75 kasası kullanır:
Hocam rx5600m Rtx 2060 ayarındaydı değil mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı