MSI GP65 Leopard alınır mı?

GP65 daha kaliteli bir kasa hocam ama indirim zamanlarına denk getirirse GL65 için 1500₺ daha az öder fiyat farkını düşününce pek mantıklı gelmiyor. Ayrıca 13.000₺ ye çıkıyorsanız 2060 altını almamanızı öneririm.

Aslında Acer Nitro 5 RTX 2060 modeli alacaktım ama Acer Nitro'larda düşük FPS ve ısınma sorunu olduğunu duydum MSI'a yöneldim o yüzden.

Aslında Acer Nitro 5 RTX 2060 modeli alacaktım ama Acer Nitro'larda düşük FPS ve ısınma sorunu olduğunu duydum MSI'a yöneldim o yüzden.

Hocam 2020 model Acer Nitro 5'lerin soğutması güzel deniyor ama içindeki 2060-90W tam performansını alamazsınız. Eğer kaliteli ve uygun fiyatlı olsun derseniz GL65 (11.500₺ altına düşerse alın)öneririm.Kesinlikle MSI olsun dersen Aplha 15/17 lerede göz gezdir. Geçen haftalarda Lenovo Legion 5 12.500₺ gibi bir fiyata satıldı takip et derim.

Hocam 2020 model Acer Nitro 5'lerin soğutması güzel deniyor ama içindeki 2060-90W tam performansını alamazsınız. Eğer kaliteli ve uygun fiyatlı olsun derseniz GL65 (11.500₺ altına düşerse alın)öneririm. Kesinlikle MSI olsun dersen aplha 15/17 lerede göz gezdir. Geçen haftalarda Lenovo Legion 5 12.500₺ gibi bir fiyata satıldı takip et derim.

Peki GameGaraj Fenix 10TN-144 modeli nasıldır? MSI GL65 ile aynı kasaya sahipmiş ve RTX 2070 Max-Q varmış içinde.

Peki GameGaraj Fenix 10TN-144 modeli nasıldır? MSI GL65 ile aynı kasaya sahipmiş ve RTX 2070 Max-Q varmış içinde.

Evet kasa olarak MSI kullanıyor hocam. RTX 2070 Max-Q olduğunuza emin misiniz? Bildiğim kadarıyla performans olarak bir sıkıntısı yok ama kasaları ısınma problemli. Ayrıca yazılım olarak eksikler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı