MSI GP66 alınır mı?

Batarya çok önemli değil sabit evde kullanacağım. Aslında şu an yine Monster 960xli bir laptopum var ama artık 5 yıl oldu ve ekranı da 1 haftadır bozuk mecburen değiştirmem gerekiyor artık. PUBG ve CS oynuyorum ara ara, genelde hikayeli oyunlar oynarım işten fırsat buldukça.

@T129Atak
O zaman cihaz tam sizlik. Biraz bekleyin fiyatı düşsün. Monster ilk başta pahalı olur sonra düşürür.
Düşünce 240Hz olan modelini 144Hz fiyatına alabilirsiniz.

Hocam ağustos sonunda %10 indirim bitecek yazıyor. 11800h işlemcili kasalarda da en dandik Tulpar 15k üzerinde 1-2 aydır. Cidden düşer mi fiyatlar, emin misiniz ?
144Hz olan modelinde çok emin değilim fakat 240Hz olan model için 20000 lira çok. Düşürmek zorundalar.
En azından Ağustos sonuna kadar bekleyin derim.

Batarya çok önemli değil sabit evde kullanacağım. Aslında şu an yine Monster 960xli bir laptopum var ama artık 5 yıl oldu ve ekranı da 1 haftadır bozuk mecburen değiştirmem gerekiyor artık. PUBG ve CS oynuyorum ara ara, genelde hikayeli oyunlar oynarım işten fırsat buldukça.

@T129Atak

Tam sizlik bu cihaz.

Monster'dan mail geldi. İnceleme videosu hazırlanıyor, kısa süre içerisinde yayında olacak dediler. Aceleniz yoksa bekleyebilirsiniz hocam.

İnşallah öyledir, videoda subvendor: MSI yazısını sansürlemezler.

144Hz olan modelinde çok emin değilim fakat 240Hz olan model için 20000 lira çok. Düşürmek zorundalar.
En azından Ağustos sonuna kadar bekleyin derim.
Tulpar T7 V25.1 17,3" Gaming Laptop | Monster Notebook Hocam nasıl becerdiniz fiyatlar düşmüş. Monsterda komple indirim var :D

Tulpar T7 V25.1 17,3" Gaming Laptop | Monster Notebook Hocam nasıl becerdiniz fiyatlar düşmüş. Monsterda komple indirim var :D
O zaman cihaz tam sizlik. Biraz bekleyin fiyatı düşsün. Monster ilk başta pahalı olur sonra düşürür.
Düşünce 240Hz olan modelini 144Hz fiyatına alabilirsiniz.

Monster ile özel bağlantılarım var. Rica ettim kırmadılar :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı