MSI GP66 alınır mı?

@Asd667788 elinize geçer geçmez test yapabilir misiniz? Şahsen RTX 3070'li HP Omen 15 ile Monster Tulpar T7 v25.1 arasında kaldım. 130 Watt MUX Switch'li 6 GB 3060 yerine 100 Watt MUX Switch'siz 8 GB 3070 almayı tercih ederim ama aralarındaki ekran boyutu farkı ve peşin fiyatına world karta 12 taksit beni cezbediyor bayağı.

Hocam hangi testleri yapmak lazım 6 yıldır aynı laptopu kullanıyorum, bu işlere biraz uzağım.

@@Radeon RX 5500M

Son düzenleme:
Hocam bir de şunu sorayım bataryadan böyle cızırtı gibi sesler geliyor, kulağa yakın tutarsan sorun mudur bu? Kulagını dayamazsan farkedilmiyor.

Şarj aletinden değil mi hocam. Tipik MSI şarj aleti. Çoğu MSI şarj aleti böyle hocam. Alet elinize ulaştı galiba hayırlı olsun.

Şarj aletinden değil mi hocam. Tipik MSI şarj aleti. Çoğu MSI şarj aleti böyle hocam. Alet elinize ulaştı galiba hayırlı olsun.

Aynen hocam şarj bataryasını kulagıma dayadıgımda geliyordu, ürün elime ulaştı aynen şu an çalışıyorum işim bittiginde fotograf atacağım mutlaka, teşekkürler.

Aynen hocam şarj bataryasını kulagıma dayadıgımda geliyordu, ürün elime ulaştı aynen şu an çalışıyorum işim bittiginde fotograf atacağım mutlaka, teşekkürler.

Hayırlı olsun hocam, sabırsızlıkla bekliyoruz:)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı