MSI GP66 alınır mı?

Vakıfbank'ı ayrı yazmışlar tablonun sağ tarafında 0 taksit var maalesef, o diğer World Cardlar içinmiş. Ödemeye girince Vakıf World'e hiç taksit vermiyor vicdansızlar. :/ Edit: Hocam dün yoktu, şimdi eklemişler Vakıfı da normal World kartlara, size bir Steak ısmarlayayım valla hakettiniz

O zaman cihaz tam sizlik. Biraz bekleyin fiyatı düşsün. Monster ilk başta pahalı olur sonra düşürür.
Düşünce 240Hz olan modelini 144Hz fiyatına alabilirsiniz.

Hocam indirim yapmışlar , 25.1 ile 25.1. 1 arasında sadece Hz farkı var dogru mudur? İkisi de MSI kasa.

@T129Atak Hocam 240 hz, 2 bin TL fark vermeye değer mi sizce? Tavsiye sebebinizi söyleyebilir misiniz?
Bence değer. Önceki cihazım 144Hz'di. Şimdiki 240Hz, arada cidden fark var.
MUX'da olunca o FPS değerlerine ulaşabiliyorsunuz.
Alacak arkadaşlara not:
Monster iade konusunda üzmüyor en kötü denerseniz bir sıkıntı olmaz.

Benim deneme şansım kalmadı ailemi internetten almaya zorla ikna ettim o urunde hasarlı gelince almayız bir daha dediler iste yine ikna ettim bu eğer isinirsa iade edersem mac alıp geçerler.

@Asd667788 elinize geçer geçmez test yapabilir misiniz? Şahsen RTX 3070'li HP Omen 15 ile Monster Tulpar T7 v25.1 arasında kaldım. 130 Watt MUX Switch'li 6 GB 3060 yerine 100 Watt MUX Switch'siz 8 GB 3070 almayı tercih ederim ama aralarındaki ekran boyutu farkı ve peşin fiyatına world karta 12 taksit beni cezbediyor bayağı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…