MSI GP66 alınır mı?

Bilmiyorum hocam ama bir ön yargı oluştu içimde ve evet Monster'in servisi çok daha iyi ama sık uğrayıp iyi olduğunu öğrenirim diye korkuyorum ilk alanlardan biri olacağım için.

Uğramazsınız hocam emin olun. Şahsen tam istediğim kombinasyon, MSI kalitesi, Monster servisi. Ki uğrarsanızda üzeceğini düşünmüyorum. Şahsen ben servispointten pek memnun kalmadım GP75-AMD için gittiğimde.

Bilmiyorum hocam ama bir önyargı oluştu içimde ve evet monsterin servisi çok daha iyi ama sık uğrayıp iyi olduğunu öğrenirim diye korkuyorum ilk alanlardan biri olacağım icin.
Hocam sipariş verseniz test edip beğenmeseniz bile bilgisayarın kokusunu beğenmedim diyip direkt iade edebiliyorsunuz. Bu konuda en çekinmeyeceğim markalar Amazon ve Monster. Bende de onun aşırı rahatlığı ve güveni var.

Hocam sipariş verseniz test edip beğenmeseniz bile bilgisayarın kokusunu beğenmedim deyip direkt iade edebiliyorsunuz. Bu konuda en çekinmeyeceğim markalar Amazon ve Monster. Bende de onun aşırı rahatlığı ve güveni var.

Rahatlık konusunda kombo atmaya ne dersiniz:D

Selamlar, ben de 25.1 düşünüyorum bu fiyat aralığında en iyi seçim midir?
En iyi seçim demek için biraz kullanım koşulunu öğrenmek lazım.
Batarya konusunda üzebilir biraz.
Ekranı 144Hz, 240Hz olanı 20000 lira.
En iyilerinden diyebilirim.
Fiyatı biraz daha düşerse en iyisi diyebilirim.

Batarya çok önemli değil sabit evde kullanacağım. Aslında şu an yine Monster 960xli bir laptopum var ama artık 5 yıl oldu ve ekranı da 1 haftadır bozuk mecburen değiştirmem gerekiyor artık. PUBG ve CS oynuyorum ara ara, genelde hikayeli oyunlar oynarım işten fırsat buldukça.

@T129Atak

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı