MSI GP66 alınır mı?

@Radeon RX 5500M hocam ben bu vatandaki gp66 yı mı alayım yoksa v25'i mi?
bende aynı ikilem içerisindeyim. Ben üniversite için alacağım ve bu yüzden bilgisayarın elimde kalması gerekiyor. Monsterın kullanıcı yorumları ½60 olumsuz ve geri kalan kısım teknik servise uğrayan insanlar olduğu için MSI 'ı tercih edeceğim.

Ben gp76 aldım. Büyük ekran arayışın veya bütçen yeterli değilse 66 da alabilirsin. Benim bol zamanım var. Monster servisine gidip gelmek sorun değil. Bilgisayarımdan arada bir hafta uzak kalabilirim diyorsan monster al

bilgisayarla ilgili görüşlerimi detaylı olarak merak ediyorsan sesli uygulama ile konuşabilirsek sana 2 haftalık deneyimimi anlatabilirim

@970magduru Bahsettiğimiz v25.1 modeli yeni çıktı, MSI üretimi ve sizinkiyle aynı kasaya sahip. Bir sorun çıkacaksa bu Monster'dan çok sizin dizüstünüzde de çıkma ihtimali olabilir. Sırf adı MSI diye her hafta sizin de servis servis dolaşmayacağınızın garantisini kimse veremez. Yanlış anlama da olmasın, Monster fanboyu veya destekçisi değilim, ben de biliyorum ne kadar fazla sorun yaşadığını Monster alanların lakin bu model MSI kalitesi taşıyor sadece adı Monster, bence bir şans verilmeli GP66 veya 76 modeline fazla fazla fahiş fiyatlar ödeneceğine, ha olmadı mı? Al MSI'ını geç.

Evet skinsiz MSI BIOS'u, ancak GP76'nın ilk BIOS sürümlerinden birisi eklenmiş. MUX yok dolayısıyla.
Sağ Shift+sağ CTRL+alt tuşuna basılı tutarken F2 tuşuna basarak BIOS kilidini kaldırabilirsiniz. Bir sürü opsiyon açılacaktır.
@Asd667788
Arkadaşlar mux olup olmadığını merak eden varsa bu şekilde kapatılabiliyor optimus, kendim doğruladım şimdi. Aklınızda soru işareti kalmasın, şuan için her şey güzel tek sıkıntı dragon center vb. msi yazılımlarını kullanamadım indirmeme rağmen yani yazılım üzerinden optimus kapatma ve ekran ortasına crosshair koyma gibi özellikler yok( belki ben bulamamışımdır ama sanmıyorum, dragon center bomboş sadece true color olayı gözüküyor.)
Yapmamı istediğiniz ücretsiz test varsa yapabilirim, henüz oyun indiremedim indirdiğimde sıcaklık değerlerini paylaşırım.

Arkadaşlar mux olup olmadığını merak eden varsa bu şekilde kapatılabiliyor optimus, kendim doğruladım şimdi. Aklınızda soru işareti kalmasın, şuan için her şey güzel tek sıkıntı dragon center vb. msi yazılımlarını kullanamadım indirmeme rağmen yani yazılım üzerinden optimus kapatma ve ekran ortasına crosshair koyma gibi özellikler yok( belki ben bulamamışımdır ama sanmıyorum, dragon center bomboş sadece true color olayı gözüküyor.)
Yapmamı istediğiniz ücretsiz test varsa yapabilirim, henüz oyun indiremedim indirdiğimde sıcaklık değerlerini paylaşırım.
MSI Center yüklemeyi dener misin ? 11.nesil işlemciler için MSI Center öneriliyor. Belki kabul eder.

Heaven benchmark, Furmark ve CPU-Z ile gpu cpu sıcaklıklarına bakabilir misiniz hocam?

MSI Center yüklemeyi dener misin ? 11.nesil işlemciler için MSI Center öneriliyor. Belki kabul eder.
Onu da denedim ama bomboş, uygulama açılıyor fakat herhangi bir özellik gözükmüyor. Cihazımı kutusundaki kod üzerinden kaydetmeyi de denedim, Tulpar T7 v25.1 olduğu gözüküyor ama Center'da herhangi bir değişiklik olmuyor.
Heaven benchmark, Furmark ve CPU-Z ile gpu cpu sıcaklıklarına bakabilir misiniz hocam?
Tamamdır indiriyorum şimdi. O sırada şey sorayım Optimus'u kapatmak Nvidia ekran kartının ömrünü kısaltır mı sürekli kullanımda olduğu için? Bu arada testleri Optimus kapalı, Feature Manager'den High Performance seçili ve Otomatik Fan hızında yapacağım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı