MSI GP66 alınır mı?

Onu da denedim ama bomboş, uygulama açılıyor fakat herhangi bir özellik gözükmüyor. Cihazımı kutusundaki kod üzerinden kaydetmeyi de denedim, Tulpar T7 v25.1 olduğu gözüküyor ama Center'da herhangi bir değişiklik olmuyor.

Tamamdır indiriyorum şimdi. O sırada şey sorayım Optimus'u kapatmak Nvidia ekran kartının ömrünü kısaltır mı sürekli kullanımda olduğu için? Bu arada testleri Optimus kapalı, Feature Manager'den High Performance seçili ve Otomatik Fan hızında yapacağım.
Yok hocam, bangır bangır kullandığım 980ti 6. senesinde. %99'da 68 derecede mükemmel performans vermeye devam ediyor. Öyle kolay kolay bir şey olmaz bu kartlara düzgün soğutma varken. Sadece batarya süreniz kısalır iGPU devredışı bırakıp full 3060'ı kullanırsanız. Şarjın az gitmesi sorun değilse,prizde kullanacaksanız dGPU ile kullanın bence.

Onu da denedim ama bomboş, uygulama açılıyor fakat herhangi bir özellik gözükmüyor. Cihazımı kutusundaki kod üzerinden kaydetmeyi de denedim, Tulpar T7 v25.1 olduğu gözüküyor ama Center'da herhangi bir değişiklik olmuyor.

Tamamdır indiriyorum şimdi. O sırada şey sorayım Optimus'u kapatmak Nvidia ekran kartının ömrünü kısaltır mı sürekli kullanımda olduğu için? Bu arada testleri Optimus kapalı, Feature Manager'den High Performance seçili ve Otomatik Fan hızında yapacağım.
Hocam malzeme kalitesi nasıl.

Hocam malzeme kalitesi nasıl.
Metal olduğunu hissettiriyor gerçekten iyi, klavyede 0 esneme var, monitörde çok çok az. Panel de bilgisayardan bilgisayara değişir ama bendeki 0 ölü piksel ve minimum düzeyde ışık sızmasıyla geldi. Kasa konusunda yaşadığım tek sıkıntı 3 usb-a girişinden 2'sine flash bellek takarken zorlandım, 1 tanesi gayet rahat oturdu. Birazdan sıcaklık testleri yapacağım onlar da iyi geçerse aşırı memnunum şimdilik.
@DrOetker FurMark'da MSAA açayım mı hocam?

Metal olduğunu hissettiriyor gerçekten iyi, klavyede 0 esneme var, monitörde çok çok az. Panel de bilgisayardan bilgisayara değişir ama bendeki 0 ölü piksel ve minimum düzeyde ışık sızmasıyla geldi. Kasa konusunda yaşadığım tek sıkıntı 3 usb-a girişinden 2'sine flash bellek takarken zorlandım, 1 tanesi gayet rahat oturdu. Birazdan sıcaklık testleri yapacağım onlar da iyi geçerse aşırı memnunum şimdilik.
Cok saolun hocam.

Hocam Preset 1080p ile test edip MSI Afterburner ile sıcaklık ve CPU GPU kullanımlarını takip edebilirseniz gayet yeterli olur. Tabi sonra 8x MSAA ile de GPU CPU kullanımları ve sıcaklıklarındaki değişikliklere de bakabilirsiniz. Heaven benchmarkta daha detaylı gece-gündüz ve iç-dış ortamlarda FPS stabilitesi bakabildiğinizden oyun simulasyonu tadında değişik şartlarda nasıl performans aldığınıza da bakabilirsiniz.

Eeeee hocam ne oldu sonuçlar.
Ve hocam cooler booster var mı?

Son düzenleme:
Eeeee hocam ne oldu sonuçlar.

Ve hocam cooler booster var mı?
Misafir geldi fan sesi sıkıntı olmasın diye daha yapmadım testleri birkaç saate yapcam. Cooler Boost olup olmadığını nasıl anlıycaz kesin olarak? Fn+F8 ile tıpkı Msi Gp76'nınki gibi maksimum hızda çalışıyor fanlar(ses olarak da öyle). Ayrıca alt ızgara Gp76'nın aynısı.
Düzenleme: Aklıma gelmişken söyleyeyim ben bu kadar benzeyeceğini tahmin etmemiştim fakat Fn tuşuna basılı tutarsanız klavyede kullanılabilir tuşlar kırmızı ışıkla beliriyor. Gp76'nın aynısının tıpkısı çok hoşuma gidiyor bu özellik.

Misafir geldi fan sesi sıkıntı olmasın diye daha yapmadım testleri birkaç saate yapcam. Cooler Boost olup olmadığını nasıl anlıycaz kesin olarak? Fn+F8 ile tıpkı Msi Gp76'nınki gibi maksimum hızda çalışıyor fanlar(ses olarak da öyle). Ayrıca alt ızgara Gp76'nın aynısı.
Teşekkür ederim hocam cooler boost dragon centerdan açılıyordu galiba ama dragon center çalışmiyor demistiniz @Radeon RX 5500M hocam nereden aćacağiz.

Teşekkür ederim hocam cooler boost dragon centerdan açılıyordu galiba ama dragon center çalışmiyor demistiniz @Radeon RX 5500M hocam nereden aćacağiz.
Fn+F8 ile açılan büyük ihtimal CoolerBoost hocam ses ve soğutmasından anladığım kadarıyla. Belki de Msi patentini almıştır bu yüzden isminin kullanılmasına izin vermemiştir ama kısayolu mevcut dediğim gibi.

Fn+F8 ile açılan büyük ihtimal CoolerBoost hocam ses ve soğutmasından anladığım kadarıyla. Belki de Msi patentini almıştır bu yüzden isminin kullanılmasına izin vermemiştir ama kısayolu mevcut dediğim gibi.
Teşekkürler hocam çok yardımcı oluyorsunuz. Bende yarın alacağım da hiç oyuna girdiniz mi girdiyseniz sıcaklık degerleri nasil?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı