MSI GP66 alınır mı?

Optimus kapalı, Feature Manager'dan High Performance, Güç seçeneklerinden Yüksek Performans, Fanlar Maksimumda, En güncel Nvidia Driveri:
Eki Görüntüle 1146923
GPU benchmark boyunca %100 kullanım, 70 derecede sabitlendi arada çok az 71 dereceye çıkıp hemen geri döndü.
CPU benchmark boyunca %10 kullanımı geçmedi, 60-65 derece arasında gezindi.
@Radeon RX 5500M @DrOetker @Misoju @TÜPÇÜ FİKRET
Siz ilgileniyordunuz galiba bu bilgisayarla hocam hatırladıklarımı yazdım
Sıcaklıklar mis gibi hocam. Skor da 2070 Super ayarlarında gibi. MSI GP76 değil diyenler utanır mı? :D Turbo fan nasıldı, çok kafa ütülüyor mu?

Sıcaklıklar mis gibi hocam. Skor da 2070 Super ayarlarında gibi. MSI GP76 değil diyenler utanır mı? :D Turbo fan nasıldı, çok kafa ütülüyor mu?

GP75'te Airbus A320 performansı veriyor fanlar. GP76'ta A340'a yetişiyordur:D

Kulaklıksız ciddi anlamda kafa ütüler hocam, bilgisayar araştırırken Youtube'de gaming laptopların maksimum fan seslerini duyduğumda inanmazdım gerçekte bu kadar değildir heralde derdim. Ama uçak kalkıyor gibi yemin ederim :D

GP75'te Airbus A320 performansı veriyor fanlar. GP76'ta A340'a yetişiyordur:D
Kulaklıksız ciddi anlamda kafa ütüler hocam, bilgisayar araştırırken Youtube'de gaming laptopların maksimum fan seslerini duyduğumda inanmazdım gerçekte bu kadar değildir heralde derdim. Ama uçak kalkıyor gibi yemin ederim :D
Şöyle kaliteli bir laptop soğutucu alsak sakinleşir mi acaba biraz :D

@Radeon RX 5500M hocam ben de bu bilgisayarı alabilirim msı fiyatı 20k olduktan sonra rica etsem aldıktan sonra yardımcı olabilirmisiniz bu testlerle ilgili hiç anlamıyorum çünkü. Yazdıklarını okudum ama 1 kelimesini anlamadım maalesef

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı