MSI GP66 alınır mı?

Sağ Shift+ Sağ Ctrl + Alt+ F2

Rica ederim, 144hz 512gb SSD'li default model, Yapı Kredi World karta vade farksız 12 taksit yaptığı için Monster'in kendi sitesinden aldık. Ben ailemi 15600'e zor ikna etmiştim o yüzden değiştiremedim ama bütçesi olanlar kesinlikle SSD'yi 1TB Samsung yapsın 700TL ekleyip. Çok Teşekkürler :)
ben 1 tb intel yaptım hocam 300tl fark istiyordu. Daha hesaplı geldi.

@T129Atak @Radeon RX 5500M Hocam şimdi fark ettim kamera ve mikrofon çalışmıyor.
kamera.png
mikrofon.png

Aygıt yöneticisinde gözükmüyorlar. Monster'in verdiği Driver USB'sinde de herhangi bi driver bulamadım bunlarla ilgili. Driver varsa nereden indireceğim bilginiz var mı çözüm hakkında?

Sağ olun hocam tuşların ne işe yaradığına bakarken basmışım sanırım FN+F4 orada kapanmış öğrenmiş oldum kamera çalışıyor şu an. Ama mikrofon hala gözükmüyor, giriş cihazı bulunamadı hatası veriyor ayarlar-ses sekmesinde.

Hocam kamerayı bende sık aç kapa yapıyorum, o değişmemiş:D mikrofon nasıl çözülür bilemiyorum.
@Semicon hocam mikrofon ve ses kronik problem sanırsam. Herkesten aynı şikayet geliyor.

Hocam kamerayı bende sık aç kapa yapıyorum, o değişmemiş:D mikrofon nasıl çözülür bilemiyorum.
@Semicon hocam mikrofon ve ses kronik problem sanırsam. Herkesten aynı şikayet geliyor.
yazılımsal kronik çıktı, şuan bendede ses ve mikrofon yok, @Semicon gel sarılalım
dipnot: henüz sesi çözebilmiş değilim. cihaz zaten yüklü diyor ama ünlem var.

Windows bu aygıt için gereken sürücülerin dijital imzasını doğrulayamıyor. Yeni yapılan bir donanım veya yazılım değişikliği hatalı imzalanmış veya bozuk bir dosya veya bilinmeyen bir kaynaktan gelen kötü niyetli bir yazılım yüklemiş olabilir. (Kod 52)

@Radeon RX 5500M sanırım dediğiniz gibi yerelleştirilememiş ? bu durumda arkadaşın önerdiği diğer seçenek mi yoksa farklı bir seçenek mi öneririsiniz

Yazılımsal kronik çıktı, şu an bende de ses ve mikrofon yok, @Semicon gel sarılalım
Dipnot: Henüz sesi çözebilmiş değilim. Cihaz zaten yüklü diyor ama ünlem var

Nahimic lisansı kaynaklı olduğunu düşünüyorum, muhtemelen Monster'da lisansı almadı mikrofonu görmüyor o yüzden.

yazılımsal kronik çıktı, şuan bendede ses ve mikrofon yok, @Semicon gel sarılalım
dipnot: henüz sesi çözebilmiş değilim. cihaz zaten yüklü diyor ama ünlem var.

Windows bu aygıt için gereken sürücülerin dijital imzasını doğrulayamıyor. Yeni yapılan bir donanım veya yazılım değişikliği hatalı imzalanmış veya bozuk bir dosya veya bilinmeyen bir kaynaktan gelen kötü niyetli bir yazılım yüklemiş olabilir. (Kod 52)
Aygıt yöneticisinin görüntüsünü atarsan ses konusunda yardımcı olabilirim. Bende şuan sadece mikrofon çalışmıyor diğer her şey olması gerektiği gibi.
Nahimic lisansı kaynaklı olduğunu düşünüyorum, muhtemelen Monster'da lisansı almadı mikrofonu görmüyor o yüzden.
Yazılımsal güncellemelerle düzelir mi hocam, ses konusunda başta bende de sıkıntı vardı fakat dün biraz uğraşınca başka bi mesajda anlattığım şekilde çözdüm hoparlörler kusursuz çalışıyor şuan. Tek sıkıntı mikrofon :(

Aygıt yöneticisinin görüntüsünü atarsan ses konusunda yardımcı olabilirim. Bende şu an sadece mikrofon çalışmıyor diğer her şey olması gerektiği gibi.

Yazılımsal güncellemelerle düzelir mi hocam, ses konusunda başta bende de sıkıntı vardı fakat dün biraz uğraşınca başka bir mesajda anlattığım şekilde çözdüm hoparlörler kusursuz çalışıyor şu an. Tek sıkıntı mikrofon :(

Muhtemelen düzelir hocam, GameGaraj nasıl bu sorunu aşıyorsa Monster'da öyle aşacaktır.

Aygıt yöneticisinin görüntüsünü atarsan ses konusunda yardımcı olabilirim. Bende şuan sadece mikrofon çalışmıyor diğer her şey olması gerektiği gibi.

Yazılımsal güncellemelerle düzelir mi hocam, ses konusunda başta bende de sıkıntı vardı fakat dün biraz uğraşınca başka bi mesajda anlattığım şekilde çözdüm hoparlörler kusursuz çalışıyor şuan. Tek sıkıntı mikrofon :(
Monsteri aradım yeni driver paketi sunmuşlar, kronik bir yazılımsal sorun ve herkesde var dediler
Muhtemelen düzelir hocam, GameGaraj nasıl bu sorunu aşıyorsa Monster'da öyle aşacaktır.
yeni driver için mail atıyorum şuanda

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı