MSI GP66 Leopard nasıldır?

O indirimi kaçırdım şu an 23bin bandında bütçemi aşıyor, aynı seviyelere gelirse bende almayı düşünüyorum. Bilgin var mı iner mi sık sık 20 bin bandına?
stok durumuna göre kampanyaya göre olabilir hocam. dolar düşerse doğal olarak düşer. amazonun 21-22 sinde indirimleri olacak ondan dolayı diğer sitelerde indirim yarışına girebilir takip edin bence.
 
Stok durumuna göre kampanyaya göre olabilir hocam. Dolar düşerse doğal olarak düşer. Amazon'un 21-22'sinde indirimleri olacak ondan dolayı diğer sitelerde indirim yarışına girebilir takip edin bence.

Amazon bu ürünü satmıyor. Neyse artık takip edeceğiz başka sitelerden.
Bu arada ölü pixeli nasıl tespit ettiniz.
 
teşekkür ederim ama cidden insanlar garip hakaret seviyesine taşıyorlar acaba hata mı ettim bunu alarak dedim
Ülkemizin ekonomik durumu nedeniyle sanırım :) 10870 ve 3070 li modelde sorun yok hocam yeni işlemciler daha da iyidir tabi. Oyunlarda aşırı fark ettirmiyor sanırım ama yine de daha güncel. GP Ve GE modelleri arasında da çok bir fark yoktur diye düşünüyorum.

Dolar daha da yükseliyor. Bugün alamadığımız her şey yarın daha pahalı, ben 20.000'e almıştım bunu şimdi 24-25 bandına kadar gelmiş :(
 
Biri bu 3070'li MSI laptopun linkini atabilir mi? 18500 TL çok iyi çünkü.
artık öyle bir dünya yok maalesef ki 22k şu an ortalama en iyi fiyat ben de o fiyata hepsiburada'dan sipariş vereceğim yarın.
nereden alıyorsunuz siz laptopu var mı tavsiye ettiğiniz bir satıcı?
Hocam GE66 var elimde servisle henüz tanışmadım ancak malzeme kalitesi harika.
Çok memnunum üründen.
 

Geri
Yukarı