MSI GS66 vs Legion 5 Pro

Fiyat araştırması yapmadım ama bu bütçede newegg veya bestbuy'da iyi bir serinin 3070 modelini bulabilirsiniz.
Ben best buy üzerinden bakıyorum ancak modeller sınırlı, legion serisinin sadece 5 pro ve 7 slim modelleri var. 7 slim modelinde ekran kartı max q olması sebebiyle vazgeçtim. Diğer markalardan da öneriniz olursa çok sevinirim. 15 Hazirana kadar vaktim var.
Newegg’e de bir göz atayım.

Ben best buy üzerinden bakıyorum ancak modeller sınırlı, Legion serisinin sadece 5 Pro ve 7 Slim modelleri var. 7 Slim modelinde ekran kartı Max Q olması sebebiyle vazgeçtim. Diğer markalardan da öneriniz olursa çok sevinirim. 15 Hazirana kadar vaktim var.
Newegg'e de bir göz atayım.

Hocam şu modelde iyidir bildiğim kadarıyla bir sorunu yok.

Teşekkür ederim hocam listeme aldım.
Piyasada bu bütçede bakılabilecek zaten belli başlı modeller var onlar da bunlar. Belki birkaç ay beklenip yeni nesil DDR5 cihazlardan bakılabilir ancak fiyatları muallak.
Hocam dikkatimi çekti DDR5 cihazlar çıkmış. Asusun soğutmasıyla ilgili sorunlar olduğunu duymuştum bu marka modelle ilgili sizin bilginiz var mı? Bu rakama çıkmaya değer mi sizce?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim hocam listeme aldım.

Hocam dikkatimi çekti DDR5 cihazlar çıkmış. ASUS'un soğutmasıyla ilgili sorunlar olduğunu duymuştum bu marka modelle ilgili sizin bilginiz var mı? Bu rakama çıkmaya değer mi sizce?

Zephyrus kasasıyla ve kullandığı kasa sistemiyle aşırı hoşuma giden bir cihaz serisi ancak bu güzelliğin bedeli soğutma. Pek tavsiye etmiyorum oyun için ancak amaç güçlü bir cihaz ise ofiste kullanayım canım sıkılınca 2 oyun oynayayım derseniz alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı