MSI GS75 Stealth 9SF-243us nasıldır?

Muhammed_trn

Hectopat
Herkese merhaba MSI GS75 Stealth serisi bir laptop aldım. Bu laptop hakkında birkaç sorum var arkadaşlar. Yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim.
Cihazın tam model adı: MSI GS75 Stealth 9SF-243us
Cihazın özellikleri:
i7 9750h.
NVIDIA RTX 2070 Max-Q 8 GB.
16 GB RAM.
1 TB SSD.
17.3" 144 Hz Full HD ekran.
1. sorum ben bu cihazı yurtdışından aldım kutusu falan hala duruyor uçak ile Türkiye'ye döneceğim bir süre sonra uçakta gelirken kutusunu falan getirsem sorun olur mu? Veya herhangi başka bir problem olur mu?
2. sorum ürünün 1 yıl global garantisi var Türkiye'deki teknik servis hakkında çok iyi şeyler okumadım bu konuda sizin düşünceniz neler? Daha önce MSI Türkiye teknik servisi ile muhatap olan birisi varsa görüşlerini yazarsa sevinirim.
3. sorum bu cihazı Türkiye'de satıp masaüstüne geçme niyetim var cihazı çok kullanmadım internet vasat ötesi kötü herhangi bir fiyat önerisi alabilirim.
4. sorum cihazın sıcaklığı hakkında cihazdaki i7 9. nesil işlemci 97-98 derecelere çıkıyor bulunduğum ülke sıcak Türkiye'ye gelince bu seviyelerde sıcaklık olur mu kullanan arkadaşlar varsa bilgi verirse sevinirim.
5. sorum IPS panel hakkında muhtemelen IPS glow çok karanlık ortamda ekranda beyazlıklar var farklı açılardan bakınca beyazlıklar biraz daha sönük gibi ya da yok gibi oluyor bu garanti kapsamında mi oluyor?
6. sorum ürün hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
7. sorum Max-Q serisi ekran kartı var cihazda Max-Q kötü bir serimi bu ekran kartını bazı forumlarda yerden yere vuruyorlar bu konuda sizin düşünceniz nedir?
Cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim.

1- Aynı şekilde yurtdışından açılmamış kutusunda laptop getirdim hiçbir sorun olmadı.
4- i7 10750h kullanırken 95-100 derece görüyordum çok fark edeceğini sanmıyorum.
7- 2070 Max-Q bir süre kullandım şu an 2060 kullanıyorum çok bir fark göremedim fiyat farkına değmez gibi geliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı