MSI GT72S 6QE Incelemesi

Sonra isyan edince banliyorlar... Gel de isyan etme...
Saka bir yana haklisin @er36po , Driver Güncelleme programlarinin bile hemen hemen hicbirine güven olmuyor...
En iyisi elle kaldir ve kur prensibi. En nihayetinde sürücüler sistemin stabil calismasi icin cok büyük önem teskil ediyor. Format'dan sonra ilk yaptigimiz sey sürücü kurmak, ve bu islemi güncel ve saglikli tutmak lazim.
Ama MSI SUPPORT'a ticket attim. Tamam abi vallaha bir daha yapmiyacagiz falan dediler...

Asus'a neler attığımı bir bilseniz... Herifler 2 yıl olacak daha R.IV B.E. anakarta yeni BIOS çıkarmadı. (2014 tarihli Beta sürüm var en son) Oysa eski AMD tabanlı anakartlarım için en geç 3-4 ayda ir yeni BIOS çıkarıyorlardı Besle kargayı oysun gözünü misali... Bunlar doydu mu ne?

Hayırlı olsun. Mavi ekransız bol FPS'li günler .

Abi bende bir bakayım dedim sürücü tarihlerine, 2014'ten kalma sürücüler kullanıyormuşum (Sitesinde mevcut olanlar)
Bilgisayar 2015 model ama... Üreticinin sitesinden indirdim güncelledim hemen

Güle güle kullanın, klavye tasarımı çok hoşuma gitti.

Teşekkür ederim benim kullandığım model GT72 2QE ilk çıkan seride 4raidli çalışan modelini almıştım. Adamlar hiç boş durmuyor en üstünü aldık derken yenisini yaptılar ayıptır ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…