MSI GT73EVR 7RE TITAN Düşük Performans Sorunu

RAM kullanımı yük altında ne kadar kullanılıyor göremedim. Bir de şunu kesinlikle deneyin. Oyunu SSD'e atıp ordan test eder misiniz? Masaüstü'nde test ettim ben bu şekilde çözüme ulaştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorunu bire bir BDO'da yaşadım aylar önce BDO daha yeni çıktığında. İmzamdaki masaüstü sistemde yaşadım üstelik. Oyundan Ultra ayarlarda 150-200 FPS alıyordum ama her dakikada bir 1 saniyeliğine donup düzeliyordu oyun. Alt+Tab yaptığımda bir süreliğine düzeliyordu sonradan tekrar yapmaya başlıyordu. Ama sebebini bir türlü anlayamamıştım maalesef. Sendeki gibi farklı oyunlarda olmuyordu bende. Sadece BDO'da oluyordu. Sonra oyunu bıraktım zaten.

Windows'unuz orijinal mi yoksa crackli mi acaba?

BDO oynadığım sıralarda bende crackli kullanıyordum. Sonradan çok sorun çıkmaya başladı PC'de. Crackli işletim sisteminin gerçekten sıkıntı olduğunu anladım. Hemen orijinal Windows 10 Pro aldım. Bahsettiğiniz sorun bundan kaynaklı mıdır bilemem ama en kısa zamanda orijinal işletim sistemine geçmenizi tavsiye ederim. 50TL gibi fiyatlara internette bulunabiliyor. Sahte işletim sistemi kullanmaya gerçekten değmez.

FPS hangi oyunda sorun oluyor ise o oyunu SSD'de oynar mısınız? Ve birde oyun grafik ayarında VSYNC açar mısınız ? Özellikle Watch dogs'da sistem değerlerini görmek isterim.

@ugurozturk daha önceden hizliresim atmıştım. Ekran kartına gelen güncellemeyi kaldırdım bilgisayarı aldığımdaki driveri yükledim ve sanırım düzeldi.

ms.png

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı