MSI GT75VR 7RF Intel Sürücüsünü Kurma

Chavushh

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Teknisyen
Bende MSI GT75VR 7RF laptop var ve Intel'in grafik sürücüsünü kuramıyorum. CM238 Chipset. MSI sitesinden kullanmış olduğum modelin download sürücü kısmından indiriyorum. Kurmaya gelince '' Bu sistem yazılımı yükleme gereksinimlerini karşılamıyor '' hatası alıyorum. Bilgisayarı yeni aldım 1 hafta kadar oldu. Bahsettiğiniz takılma sorunları yok çünkü Intel'in ekran kartı yüklenmiyor. Acaba MSI bu sorunun farkında ve bu yüzden mi yüklenmiyor. Sadece GTX1080 ile kullandığım için şarja takılı değilken 30 dakika bile yetmiyor. Bilgisi olan var mı ?

Son düzenleme:
Bende MSI GT75VR 7RF laptop var ve Intel'in grafik sürücüsünü kuramıyorum. CM238 Chipset. MSI sitesinden kullanmış olduğum modelin download sürücü kısmından indiriyorum. Kurmaya gelince '' Bu sistem yazılımı yükleme gereksinimlerini karşılamıyor '' hatası alıyorum. Bilgisayarı yeni aldım 1 hafta kadar oldu. Bahsettiğiniz takılma sorunları yok çünkü Intel'in ekran kartı yüklenmiyor. Acaba MSI bu sorunun farkında ve bu yüzden mi yüklenmiyor. Sadece GTX1080 ile kullandığım için şarja takılı değilken 30 dakika bile yetmiyor. Bilgisi olan var mı ?
Windows 10'mu kullanıyorsunuz, 8.1 mi?

Hayır windows 10 kurulu Recep bey. Sorunu çözdüm şöyle ki MSI kasasında sağ tarafta kısayol tuşları var. Oradan entegre ve harici değişikliği yapılıyormuş. Entegre geçildiği zaman harici gözükmüyor, harici etkinleştirildiğinde entegre gözükmüyor aygıt yöneticisinde bile. Intel'in tarafına geçiş yaptığımda sistem Nvidia ekran kartını görmedi ve dahili grafik kartını sorunsuz yükledi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı