MSI GT75VR 7RF (Titan Pro)-078TR alınır mı?

stixxoine

Decapat
Fiyatı 20.000 TL ile 25.000 TL arası sitelere göre değişiyor sebebini anlamadım. Sizce fiyatına göre nasıl bir gaming laptop? Gaming laptop düşünen biri için uygun mudur? Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatı 20.000 TL ile 25.000 TL arası sitelere göre değişiyor sebebini anlamadım. Sizce fiyatına göre nasıl bir gaming laptop? Gaming laptop düşünen biri için uygun mudur? Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Ciddi anlamda bu kadar para verilmez bu cihaza. Amaç sadece oyun oynamak ise farklı cihazları seçmenizi öneririm.

Mesela ? Amaç sadece oyun oynamak ve bu kadar para vermek istiyorum sadece oyun oynamak için,önerebileceğiniz daha iyi hir cihaz var mı ?
Eğer laptop olmasa da olur derseniz o fiyata son derece süper bir masaüstü toplayabilirsiniz. :)

1080 ekran kartı için 7700HQ artık zayıf kalıyor. Yeni RTX ekran kartlı yeni tasarımlı laptopları almanı tavsiye ederim.
Ayrıca bu çok ağır bir cihaz yani bunu alıp masaya koyup klavye fare takıp oynayacaksanız hiç gerek yok masaüstü daha mantıklı bu halde :).
Bana kalırsa RTX 2060 bir laptop fazlasıyla yeterli.

20-25 bin TL verip hq işlemci almak çok mantıksız. İ7 9700k Rtx2080 li laptoplar varken bu sisteme o kadar para verilmez. 5 kg lık bir laptopda yanda taşınmaz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı