MSI GTX 1060 3GB Gaming X mi, 6GB armor mu?

3GB liğini asla ama asla önermiyorum düzgün bi oyunculuk için alıcaksan ve gtx1060 a kadar bütçen varsa 4gb den aşşağı inme ^^ overclockla uğraşmayacaksan gtx1060 superclocked yada normal birşey alabilirsin. msı alman bütçeni biraz zorlayabilir 1 fps bile fark yapmayacaktır, testleri bile var
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

i7 6700 kullanacağım ve amd istemiyorum kesinlikle sadece 3gb gamingx ile 6gb armorun hangisi tercih edilmeli onu öğrenmek istiyorum.Bildiğim kadarıyla gamingx biraz daha kaliteli malzeme doğrumu başka ne fark var ve mönitör önerebilirmisiniz 23.6 23 24 olur 1ms 1080p ve max 800 üstü olmasın

6GB alınmalı. Az da olsa bir performans kaybı yaşayacaksın ve bu VRAM ile değil, kartın kendisinden ötürü yaşanacak.

AMD istememenizin sebebi nedir ? RX 480 son gelen güncellemelerle DX11`de GTX 1060`ı yakaladı sanırım. Eski bir sürümle mi oynamak istiyorsunuz ? DX12 ve Vulkan desteği sayesinde bence en az 3 4 yıl sonraki oyunları yüksek-ultra ayarlarda oynatacağını söylesem yine de GTX 1060`mı alırsınız ? Fanboyluk kokusu alıyorum ben...

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı