MSI GTX 1060 GTA 5 FPS sorunu

Noggola

Hectopat
Daha fazla  
Technopat'ın çektiği videodaki ayarların aynısını yaptım fakat gereken performansı alamadım. Aldığım ortalama FPS 50 fakat videodaki ortalama FPS 90. Niçin böyle ? GPU kullanımına baktığımda %75-95 arası kullanım fakat videoda %99. İşlemcim : I5 6600 RAM : 16 GB 2133MHz

Oyun içinde denedim çoğunlukla 40-50 FPS ve GPU kullanımı %60-80 arası.

Son düzenleyen: Moderatör:
İ5 skylake işlemciler GTX 1060'da biraz performans kaybına sebep oluyor, 1080P kullanıyorsanız MSAA ayarını 4X açıp GPU'yu tam olarak kullanabilirsiniz.
Haklısınız i5 6600k bile tam performans kullanamıyo gtx 1060 ı benim tercihim i7 6700 ve rx480 peki birşey soracağım msaa falan açınca dahada yavaşlaması gerekmezmş onu tam anlamdım Recep bey de öyle diyor ayarları yükseltin darboğaz yapmaması için diyor ama pek anlamadım

Ben hala sürücü sorunları olduğunu düşünüyorum.
Nasıl sorunlar ? Ekran kartının sürücüsü GeForce Experience den güncelleniyor. İşlemcinin sürücüleri Intel Upgrade Driver dan güncellenmiyor mu ? Bu arada İşlemcinin grafik kartını bilgisayar ya algılamadı ya da ben yüklemedim. Sistemin parçalarını ben taktım ve sistemi ben kurdum bu ilk yapışımdı. Herhangi bir sorun yani yanlış bir şey yaptım mı pek emin değilim. Technopat ın videolarından yardım alarak yaptım herşeyi.

Nasıl sorunlar ? Ekran kartının sürücüsü GeForce Experience den güncelleniyor. İşlemcinin sürücüleri Intel Upgrade Driver dan güncellenmiyor mu ? Bu arada İşlemcinin grafik kartını bilgisayar ya algılamadı ya da ben yüklemedim. Sistemin parçalarını ben taktım ve sistemi ben kurdum bu ilk yapışımdı. Herhangi bir sorun yani yanlış bir şey yaptım mı pek emin değilim. Technopat ın videolarından yardım alarak yaptım herşeyi.
Ekran kartını taktığın zaman HD Graphics devre dışı kalıyor zaten.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı