MSI GTX 1070 Düşük FPS Sorunu

bugraozugurlu1

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar. Daha önce 2 kere konu açmama rağmen maalesef hala bir çözüm bulamadım sorunuma. PC'yi aldığım günden beri bütün oyunlarda almam gereken FPS değerlerinin neredeyse yarısını alıyorum (Youtube testlerinden izlediğim videolara göre). Önerilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Sistem bilgilerim aşağıdadır. Site resmi görmüyor o yüzden hızlı resim olarak atıyorum. Resimde Fps iyi fakat savaş halindeyken 55, 60'lara düşüyor.
P1BVY5.jpg

• Ekran Boyutu: 17,3 inç
  • Ekran Özelliği: 1920 x 1080 Full HD 120Hz 5ms Yansımasız
  • Ekran Kartı: GeForce GTX 1070 with 8GB GDDR5
  • Sistem Belleği (Ram): 16GB DDR4 - 2400 MHz
  • İşlemci Tipi: Intel Core i7 7700HQ 6M Cache
  • İşlemci Hızı: 3.80 GHz
  • Disk Kapasitesi: 128 GB SSD + 1 TB HDD 7200RPM

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam fan egzoz çıkışlarını kapatan herhangi bir şey var mı? Bir de laptopu ne kadar süredir kullanıyorsunuz?
Hocam çıkışlar arka tarafta ve duvara yakın bir şekilde duruyor fakat etki edeceğini zannetmiyorum çünkü farklı konumlarda da aynı şekilde fps değerleri. Yaklaşık 1 sene oldu alalı.

Hocam çıkışlar arka tarafta ve duvara yakın bir şekilde duruyor fakat etki edeceğini zannetmiyorum çünkü farklı konumlarda da aynı şekilde fps değerleri. Yaklaşık 1 sene oldu alalı.
Ben de sıcaklıkta çok sorun olacağını zannetmiyorum MSI bu konuda gayet başarılı.
Ekran kartı driverınız güncel mi? Windows orijinal mi? BIOS güncel mi? Bunları belirtir misiniz?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı