MSI GTX 1070 Experience Çalışmayı Durdurdu Hatası

Aircanada

Hectopat
Katılım
12 Ağustos 2016
Mesajlar
41
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Birkaç saattir bu şekilde hata alıyorum. Bir süre düzeliyor sonra DVI sinyali yok yazısı alıyorum ekranda daha sonra ekran geldiğinde sağ alttaki hata yazısı görülüyor ve bu belirli bir süre tekrarlıyor. Sürücü güncellemesi gelmiş bugün kurdum ve düzelmedi çözümü nedir bu hafta sonu üniversite için bilgisayarı da götürmeyi düşünüyordum nasıl çözebiliriz bu sorunu?


Adsız.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o sürüm arızalı aynısı bendede oldu ekran kartını roll back yapıp 372.72 sürümünü bekledim

Hocam eski sürüme döndüm 372.90 dayım zaten bu sürüm ile sorun yoktu baya bir kullandım 2 gün filan olucak.

Windows 10 kurarak çözebilirsiniz.

Hocam şuan flash belleğim yok ancak 2 2.5 haftadır windows 7 yüklü bu kadar zaman sorun olmadı şimdi neden oldu onu anlamadım zaten ilk fırsatta windows 10 a geçmeyi düşünüyorum.

Bu arada sadece DVI yeri dvi yazdım diye ban atan moderatöre teşekkür ediyorum sadece bu kısaltma için değdimi çok merak ediyorum durumum acil tek destek alabilceğim yer burası ve hafta sonu bilgisayarı götürmem gerek olduğu konuda belirttim bütün gün boyunca açık olan bir sürü kişi vardı ancak konu gerilere düştü bu saatte de yazan olur mu kim bilir kısıtlı zaman dan dolayı sanırım kasayı alıp yarın topladığım yere götürcem bu arada sorunum sağ altta çıkan ileti baloncuğu experience çalışmayı durdurdu hatası değil yetkili kişi tarafından yapılan düzeltme sorunumu tamamen başka yere çekmiş.

Youtube da 1 dk 33 sn lik video boyunca hiçbir şey olmadı ancak tam ekran dan çıkmak için butona bastığımda ekran gitti geldi yine sağ alttaki ileti çıktığı gün boyu böyle bilgisayarı 2 dk boşta bırakıp her hangi birşey yaptığım da da gidiyor ekran her türlü bu sorunu yaşıyorum 1080p video izliyebiliyorum görüntü aktarımında sorun yok world of tanks oyununa girdim 125 fps alıyorum sorun yok oynuyorum ancak en fazla 2 dk hiçbir şey yapmazsam hop ekran gidiyor kart çalışmayı durdurdu hatası geliyor.

Bir ümit bunları yazdım yarın kasayı kucaklamadan önce forumu son kez kontrol edicem çözüm yöntemi var mı yok mu diye.

Yorum yazan diğer 2 arkadaşın yorumlarını beğendim yine de teşekkür ederim yazmak geldi içimden ve bu mesajım dan sonra gelen yorumlar için de şimdiden teşekkür ederim.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı