MSİ GTX 1070 Gaming X Coil Whine Sorunu

ARDA TEK

Hectopat
Yer
İZMİR
Daha fazla  
Oyunu oynarken herhangi bir ses gelmiyor fakat ETS 2 ve ATS gibi oyunların menülerinde CW sorunu yaşıyorum. Sizce bu normal mi? Daha dün topladım sistemi. Menülerinde 1000+ FPS alıyorum. Ondan mı diye düşündüm. CS:GO oynarken 600+ FPS alıyorum. Onda sorun yok. Denemek için düşük ayarlara aldım. Yüksek ayarlarda da 400+ üzeri alıyorum. Onda da ses yok. sizce ne yapmalıyım? Normal günlük kullanımda da ses yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer sorun seni rahatsız etmiyor ise kullanabilirsin hiç bir sıkıntı çıkmaz. Ama ben böyle kartı kullanamam dersen ver garantiye. Fakat şans işidir daha çok ses çıkaran bir kart sana denk gelebilir. Tavsiyem çok rahatsız etmiyorsa kullan gitsin.

Oyunu oynarken herhangi bir ses gelmiyor fakat ETS 2 ve ATS gibi oyunların menülerinde CW sorunu yaşıyorum. Sizce bu normal mi? Daha dün topladım sistemi. Menülerinde 1000+ FPS alıyorum. Ondan mı diye düşündüm. CS:GO oynarken 600+ FPS alıyorum. Onda sorun yok. Denemek için düşük ayarlara aldım. Yüksek ayarlarda da 400+ üzeri alıyorum. Onda da ses yok. sizce ne yapmalıyım? Normal günlük kullanımda da ses yok.
Gayet normal garantilik bir durum yok.

Sadece ses çıkarıyor. Sıkıntı etmez zaten oyunda iken kulaklık olucak. Ama sizinki MSI marka. Garantiye bakan ServisPoint çok ilgili. Verebilirsiniz yine çıkamaz bence :D
Daha 10 gün olmadı. Kesin sonuç alacağımı bilsem vereceğim fakat daha kötüsü gelir diye korkuyorum.

Dostum ben bilgisayarımı topladım yeminle ailemle illallah ettik ya. Bir düzgün tadını çıkaramadım yakın zamanda tekrar vericem bir parçayı. Onlar inat ediyorsa ben de ederim.

Sen biraz tadını çıkar çok problem olmaz bunlar şans işi ya. Demek ki sen de benim gibi şanssız gününe denk gelmişsin alırken :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı