Satıldı MSI GTX 1070 Gaming Z

Kardeş bana göre fiyatınız biraz pahalı + internet sitelerinde taksit yapma imkanımız oluyor sizde bu olmuyacagına göre fiyatı makul bir fiyata cekerseniz alabilirim. Benim için makul fiyat peşin 1400 TL max. oyun kotları sizde kalabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş bana göre fiyatınız biraz pahalı + internet sitelerinde taksit yapma imkanımız oluyor sizde bu olmuyacagına göre fiyatı makul bir fiyata cekerseniz alabilirim. Benim için makul fiyat peşin 1400 TL max. oyun kotları sizde kalabilir.
Tamam kardeş 350-400TL fazla verirsin alırsın taksitle bende fiyat budur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş bu ekran kartını kendi PC'ne taksan RX480 gücü alırsın darboğaz olsa bile. Bence kullan sonra alırsın bi i5 6600k falan oh mis.

Yanlış Bilgi
Kardeş bu ekran kartını kendi PC'ne taksan RX480 gücü alırsın darboğaz olsa bile. Bence kullan sonra alırsın bi i5 6600k falan oh mis.
Sonra tüm sistem güme gitsin :D Fazla zorlandığın da işlemci artık yitirir etkisini. 1 hafta dayanır ancak sürekli oyun oynatmaya :)

Kartın performansını msi afterburner'dan düşürür olur biter :).
Valla kardeşim haklısında para yokki işte. Yoksa çok seviyorum bu kartı dediğin gibi yapmama gerek yok 1050 Tİ var zaten taksam en fazla %10 güç fazla alırım. Hayırlısı bakalım.

1.600'e rahat satarsın. Biz geçen hafta aynı modeli 1.500'e aldık Sahibinden. Oyun kodunu ayrı sat 100'e gider zaten. 100 lira için dırdır çekmezsin sende burada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı