darkblood54
Kilopat
400 maksimum
Fanların etkisi ne kadar olur peki ?Tamam, biraz araştıracağım.
Pek bilgim yok ama araştırınca olacak![]()
Isı konusunda çok takıntılıyım hele birde netteki testlere bakıyorum yükte 68 i geçmiyor kartın aynısı bende 74-75 derecede çalışıyor yükte bu da oldukça benim kafamı kurcalıyor.kasanın içerisi uçak türbinine döner nolacakısıyı bayağı bir düşürür takıntınız bu ise çözülecektir kısacası MSI TORX FAN 12CM PWM 120mm 500-1800rpm, 19.79-71.27cfm, 17.2-33.6db Kasa fanı - inventus
o kadar oynama yapması normaldir, testi yapan kişi fan ayarını arttırmış, soğutma kalitesine yerine göre yapmış olabilir bir ton farklılık olabilir. Kafaya takılacak değerler değil, ekstra fan takarsanız sorun olarak gördüğünüz değerler düşerIsı konusunda çok takıntılıyım hele birde netteki testlere bakıyorum yükte 68 i geçmiyor kartın aynısı yükte 74-75 derecede çalışıyor bu da oldukça benim kafamı kurcalıyor.
Peki nasıl konumlandırmalıyım fanları ve kaç tane almalıyımkasanın içerisi uçak türbinine döner nolacakısıyı bayağı bir düşürür takıntınız bu ise çözülecektir kısacası MSI TORX FAN 12CM PWM 120mm 500-1800rpm, 19.79-71.27cfm, 17.2-33.6db Kasa fanı - inventus
Önde 3 tanePeki nasıl konumlandırmalıyım fanları ve kaç tane almalıyım
? Kasayı paylaştım önceki cevaplarda
egzoz fan var ekstra mı almalıyım ?Önde 3 tane
arkada 1 egzoz
üstte 2 fan yuvası var baktığım kadarıyla doğrumudur?
kasadaki fanları üste içeri hava alıcak şekilde takabilir.
öne 3 adet fan takılacak
arkayada 1 egzoz yani 4 adet fan almanız gerekiyor
demek istediğim kasada bulunan stok 2 fanı yukarı kısma takmanız, uyum hava akışı orantısı açısından söylemiştim tamamen size kalmışegzoz fan var ekstra mı almalıyım ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.