MSI GTX 1070 vs MSI RTX 2070 Armor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

DarkNight_

Kilopat
2 ekran kartinin da cekirdek hizlari cok dusuk, 1500-1600'lu degerlerde. Sebebini bilen yazarsa sevinirim. Son olarak ise alirken hangisini tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
RTX 2070 çok daha iyi bir kart. Frekansı yüksek olan daha iyi olmuyor. Frekansa bakılarak ekran kartı alınmaz.

RTX 2070 çok daha iyi bir kart. Frekansı yüksek olan daha iyi olmuyor. Frekansa bakılarak ekran kartı alınmaz.
Tesekkur ederim fakat belirtmek isterim ki bu Armor modeli. Neden bilmiyorum ama Armor modeline guvenemiyorum forumdaki onceki yorumlarda okumustum bazi arkadaslar onermemisti. Hatirladigim kadariyla siz de vardiniz.

Tartışmaya kapalı bir şekilde RTX 2070 Armor. Armor modellerini önceki serilerde önermezdim ama yeni RTX serisinde mükemmel olmuş, öneririm. Eksik olan her şeyi eklemişler.

Armor modeli, MSI'ın giriş seviyesi soğutma çözümünü içeren model. Bütçeye göre tercih edilebilir, imkan varsa daha üst modeller tercih edilmeli tabii ki.

Sana konunda sistem toplayıp söylemiştim. RTX 2070, GTX 1080'den bile performanslı yani GTX 1070 ile karşılaştırılması hata :)

Önemli olan içinde ki GPU. Yani VRAM, Bit ve frekans değerleri o kartın iyi olduğunu belirlemez. Onun dışında Armor serisi daha basit bir soğutmaya sahip. Çok büyük bir fark yaratmaz ama böyle bir kartı almış iken iyisini almak senin yararına olacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı