MSI GTX 1080 Coil Whine Durumu

MSI filan çok satıldığı için yüksek oranda cw gözüküyor sanırım. Bakalım artık değişim olursa yazacağım pazartesi iade etmeye çalışacağım.

Coil whine yine çıkabilir. Bobinden gelen bir ses sadece. Değişmeye değmez bence.

PC toplarken GTX 960 2 GB versiyonun almıştım. 4 ay sonra CW sorunu başladı. Değiştirdim ve yerine 4GB'lık versiyonun aldım yine aynı ses geliyor. :)

İstersen değiştir kartı ama bir süreden sonra kafana takmayacaksın bile. :) Bende sürekli sızlanıyordum gece yatarken bile bunu düşünüyordum şuan umrumda bile değil bu ses...

Zotac almazsan %60-65 diyebilirim. Zotac al demiyorum en son gts 250 aldım zotac olarak. Geçen sene msi gtx 960 aldım cw olduğu halde memnunum. Yarın evga gtx 1070 geliyor. Cw olsa da üzmez beni bence.

Aslında o kadar rahatsız olmuyorum ama bu kadar yaygınmı %50 denilebilir mi cidden? Çünkü nerdeyse hiç GTX 1080 cw konusu görmedim henüz. Ve kartı kaliteli malzeme kullanılmış istiyorum hepsi aynı mı bilmem ama cw kalitesiz bileşen sonucu diye okumuştum.

Eğer gidip yeni kart cw'li gelirse deliririm.

Hocam bir de bir oyun 16 gb rami olan birinde 13 gb ram çekiyorsa ama bende 8 gb ram olduğu için 6-7 gb ram çekiyorsa bu fps'e hiç yansır mı?

İstersen değiştir kartı ama bir süreden sonra kafana takmayacaksın bile. :) Bende sürekli sızlanıyordum gece yatarken bile bunu düşünüyordum şuan umrumda bile değil bu ses...

Aynı durum tam uyuyacağım aklıma gelip içim daralıyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı