MSI GTX 1080 Coil Whine Durumu

Aslında o kadar rahatsız olmuyorum ama bu kadar yaygınmı %50 denilebilir mi cidden? Çünkü nerdeyse hiç GTX 1080 cw konusu görmedim henüz. Ve kartı kaliteli malzeme kullanılmış istiyorum hepsi aynı mı bilmem ama cw kalitesiz bileşen sonucu diye okumuştum.

Eğer gidip yeni kart cw'li gelirse deliririm.

Hocam bir de bir oyun 16 gb rami olan birinde 13 gb ram çekiyorsa ama bende 8 gb ram olduğu için 6-7 gb ram çekiyorsa bu fps'e hiç yansır mı?

Aynı durum tam uyuyacağım aklıma gelip içim daralıyor.
Valla hocam benim 970 kasadan bana ''Allah belanı versin, niye vatandan aldın ki beni?'' diye bağırıyor... İnsan bir noktadan sonra alışıyor. Ki zaten kulaklık kullanıyoruz oyun oynarken. Onun dışında da sabretcez... :D (y)

Aslında o kadar rahatsız olmuyorum ama bu kadar yaygınmı %50 denilebilir mi cidden? Çünkü nerdeyse hiç GTX 1080 cw konusu görmedim henüz. Ve kartı kaliteli malzeme kullanılmış istiyorum hepsi aynı mı bilmem ama cw kalitesiz bileşen sonucu diye okumuştum.

Eğer gidip yeni kart cw'li gelirse deliririm.

Hocam bir de bir oyun 16 gb rami olan birinde 13 gb ram çekiyorsa ama bende 8 gb ram olduğu için 6-7 gb ram çekiyorsa bu fps'e hiç yansır mı?

Aynı durum tam uyuyacağım aklıma gelip içim daralıyor.
Fps yansıtmaz takılma olabilir. Cw yi dert etme. Bizde 1 senedir var sorun değil.

Adamlarla konuşucam bir yine de 970 serisi evet cw doluydu ama 10xx serisi bu kadar olmamalıdır bence yahu.

Videosunu onlara da attım geri gönderilme riski var mı sorarım eğer varsa belki göndermem.

Herkese teşekkürler yine de :).

Adamlarla konuşucam bir yine de 970 serisi evet cw doluydu ama 10xx serisi bu kadar olmamalıdır bence yahu.

Videosunu onlara da attım geri gönderilme riski var mı sorarım eğer varsa belki göndermem.

Herkese teşekkürler yine de :).
Hocambu kullanılan malzeme ile alakalı. O da Aldığınız firma ile.

Nvidia sadece Çekirdeği gönderiyor, geri kalanını da firmalar tamamlıyor. Yani buöyle çözülebilecek bir sorudeğil.

3-5 kuruş kâra biz acı çekiyoruz desene :kararsız:. Ama 1080 serisinde cidden azmış artık cw yabancı forumlara göre. Bir şansımı deneyeceğim hayırlısı artık:rolleyes:.

Bugün kargoyu karşı ödemeli olarak göndereceğim. Ebrar bilgisayar hiç bir zorluk çıkarmadı henüz buradan teşekkürlerimi ediyorum hemen kabul ettiler:). Ama tek sıkıntısı bayramdan sonraya bile uzayabilirmiş ama onlardan kaynaklı değil. Kartı onlara yolluyorum onlar distribütöre yolluyor onlar servise yolluyor orada kartın kontrolleri yapılıyor değişim kararı çıkarsa yenisi geliyor. Umarım MSI üzmez bizi:rolleyes:.

Msı büyük ihtimal değiştirir. Not: Msı sigesi kullandığıma bakmayın "fanboy" değilim.
Bu arada coil whine ı azaltmak için ayarları sona alıyolardı. Ama bu kartta ne kadar işe yarar tartışılır. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı